Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Πανιώνιος, Παναιτωλικός και ΑΕΛ θα ζητήσουν υποβιβασμό της Ξάνθης»

Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας εκ μέρους του Πανιωνίου έκανε γνωστό πως oι κυανέρυθροι αλλά και οι Παναιτωλικός, ΑΕΛ θα κάνουν εφέσεις για να ...

Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας εκ μέρους του Πανιωνίου έκανε γνωστό πως oι κυανέρυθροι αλλά και οι Παναιτωλικός, ΑΕΛ θα κάνουν εφέσεις για να υποβιβαστεί η Ξάνθη και ότι αναβάλλεται η έναρξη των play offs για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα τα όσα είπε ο Δάρας:

"Επικυρώθηκε η βαθμολογία από 1-6 με δύο "παρών" (από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ). Για το 7-14 κατόπιν πρότασης του Πανιωνίου και αφού υπήρξε μετά ομόφωνη απόφαση η επικύρωση της βαθμολογίας και η μετέπειτα κλήρωση θα γίνει αφού τελεσιδικήσει η έφεση που θα κάνουμε εμείς την άλλη εβδομάδα αλλά και ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ και άλλες ομάδες. Ομόφωνα αναβλήθηκε λοιπόν. Σίγουρα θα ζητήσουμε πιο μεγάλη τιμωρία. Θα ζητήσουμε τον υποβιβασμό της Ξάνθης. Αυτό θα το κρίνουν τα αρμόδια όργανα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να πηγαίνεις για το καλύτερο για σένα και να έρθει το χειρότερο. Για τα πλέι οφ γίνεται κλήρωση. Όμως αναβάλλονται τα πλέι οφ για τώρα. Θα πάνε για την άλλη εβδομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια