Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν θυμίζει Πανιώνιο...

Κάκιστη εμφάνιση από τον Πανιώνιο, ο οποίος γνώρισε την 6η σερί ήττα στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος , αφού ηττήθηκε από το Λαύρι...

Κάκιστη εμφάνιση από τον Πανιώνιο, ο οποίος γνώρισε την 6η σερί ήττα στην 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος , αφού ηττήθηκε από το Λαύριο με το ντροπιαστικό σκορ 104-71.

Ο Ιστορικός έχοντας πολλά προβλήματα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα προσπάθησε να κρατήσει επαφή με το σκορ ωστόσο έχασε πολύ έδαφος στην τέταρτη περίοδο γνωρίζοντας έτσι μια βαριά ήττα από την ομάδα του Λαυρίου η οποία ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ιστορικός πλέον μπαίνει σε προβλήματα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

A ημίχρονο

Πιο δυνατά ξεκίνησε το Λαύριο στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Ιστορικός βρέθηκε να χάνει 4-0 μείωσε με τρίποντο στον πόντο αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την διαφορά στους πέντε κάνοντας το 8-3.
 Η δυσκολία να βρουν το καλάθι από πλευράς φιλοξενούμενων οδήγησε το Λαύριο  στο συν 10 αφού ο Ιστορικός παρά την προσπάθειες να μειώσει δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο. Οι αδυναμίες και τα προβλήματα των κυανέρυθρων ήταν εμφανή με αποτέλεσμα τρία λεπτά πριν το τέλος της περιόδου οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε νταμπλ σκορ  13-26.
Η διαφορά άνοιξε και άλλο  στην λήξη της περιόδου 32-17 αλλά ο Πανιώνιος μείωσε και σκορ πρώτου δεκαλέπτου 32-19.


Στο ξεκίνημα την δεύτερης περιόδου ο Πανιώνιος κατέβασε  την διαφορά στους οχτώ και στην συνέχεια στους πέντε, έχοντας καλύτερη αμυντική λειτουργία και όντας πιο αποτελεσματικός στην επίθεση. Το Λαύριο ωστόσο είχε τις λύσεις και βρέθηκε και πάλι να ελέγχει το ματς αφού γρήγορα απάντησε στον Ιστορικό φτάνοντας εκ νέου στο συν έντεκα.
Ο Ιστορικός με περιφερειακό παιχνίδι έκανε προσπάθειες να διατηρήσει  την επαφή με το σκορ. Η διαφορά κυμαινόταν κοντά στους δέκα πόντους σε όλη την διάρκεια της περιόδου και τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 57-44 με τον Πανιώνιο να κάνει ένα πολύ καλύτερο δεκάλεπτο.


 Β ημίχρονο

Με το Λαύριο να φτάνει στους συν 16 ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μειώσει με αποτέλεσμα να βρεθεί ακόμη και στο μείον 20 για πρώτη φορά στο ματς  τρία λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Ιστορικός παίζοντας χωρίς σέντερ είχε δυσκολία να νικήσει την άμυνα του Λαυρίου το οποίο ανέβαζε συνεχώς την διαφορά, ενώ ο Πανιώνιος άρχισε να χάνει επαφή με το σκορ μη μπορώντας να αντιδράσει.  Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 78-56.


Τον απόλυτο έλεγχο του ματς είχαν οι γηπεδούχοι και στην τέταρτη περίοδο, αφού οι κυανέρυθροι έδειχναν να έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που τους έφεραν να ηττούνται με 92- 61 λίγο πριν την λήξη του αγώνα και να δίνουν στο Λαύριο μια εύκολη νίκη με σκορ  104-71.


Δεκάλεπτα: 32-19, 57-44, 78-56, 104-71

Λαύριο- Πανιώνιος 104-71

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 8(2), Petrovic, Sweetney 18(1), Καμαριανός 6, Καμπερίδης 5(1), Mcgill 19(2), Καρακεχαγιάς 2, Μαλέλης 7(1), Τσιμπούκης, Τζουγκαράκης 6

Διαιτητές: Παπαπέτρου, Ανδρικόπουλος, Καλδίρης

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια