Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν Πάνθηρας απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το σημερινό παιχνίδι της Κ19 του Πανιωνίου απέναντι στον ΠΑΟΚ το οποίο διεξήχθη στο Γήπεδο των Τραχώνων για την 15...


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το σημερινό παιχνίδι της Κ19 του Πανιωνίου απέναντι στον ΠΑΟΚ το οποίο διεξήχθη στο Γήπεδο των Τραχώνων για την 15η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Ιστορικός με την ισοπαλία που πήρε στέρησε από τον αντίπαλο του να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάποια μεγάλη φάση, με τους παίκτες του Πανιωνίου να κρατάνε μακριά από την περιοχή τους τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί στο 67' με τέρμα που πέτυχε ο Χαϊκάλης.

Ωστόσο η χαρά του Ιστορικού δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση στο 69', μετά από τέρμα που πέτυχε ο Καλουτσικίδης με κεφαλιά.

Στο 72' ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Πανιώνιος, ενώ στο 90'+1' ο Καραμπέρης του ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Πανιώνιος: Τζίνας, Ξύγκορος, Ζάχι, Σεμπερτζάκης, Μίκο, Μπρέγκου (45′ Παπαδόπουλος), Νίνο (45′ Μπατσούλι), Κουτσάκης (58′ Χαϊκάλης), Σταμάτης (83′ Τσαπικούνης), Γρίβας, Ρέτσος (77′ Πίκουλας).

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Αβεντισιάν, Γιαξής, Παναγιώτου, Γρόσδης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας, Τζόλης, Γκορτεζιάνι, Τσοπούρογλου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια