Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απομακρύνεται από τα Play-Off ο Πανιώνιος

Την εκτός έδρας ήττα με 10-9 γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΝΟ Γλυφάδα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'1 Πόλο Ανδρών. ...

Την εκτός έδρας ήττα με 10-9 γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΝΟ Γλυφάδα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Ο Ιστορικός μετά την ήττα του απομακρύνθηκε αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στα Play-Of και πλέον θα κοιτάξει ν' αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία των Play-Out για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Να τονίσουμε ότι ο Πανιώνιος μετά την ήττα του στην έδρα της Γλυφάδας σημείωσε 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη μετρώντας 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι παίκτες του Κώστα Δήμου μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και στο πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκαν με 4-2.

Στη συνέχεια η Γλυφάδα ισορρόπησε την αναμέτρηση με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια (5-5 σκορ ημιχρόνου).

Στη τρίτη περίοδο η ΑΝΟ Γλυφάδα ήταν ανώτερη με αποτέλεσμα να πάρει διαφορά τριών τερμάτων (9-6) με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Στη τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος προσπάθησε ν' ανατρέψει την κατάσταση, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει την έκταση της ήττας (10-9 τελικό σκορ).

Η Ταυτότητα του αγώνα

17η αγωνιστική πρωταθλήματος Α'1 Πόλο Ανδρών

ΑΝΟ Γλυφάδα-Πανιώνιος 10-9

Τα οκτάλεπτά:
2-4, 3-1, 4-1, 1-3

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης:
Δημήτρης Γαλήνος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΝΟ Γλυφάδα (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 3, Μαυρωτάς Λ. Τρας Κ. 1, Περόπουλος 1, Μπραΐμης 1, Τρας Τζ., Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 1, Κουρουβάνης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 3, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος, Κούκουνας, Αλεξίου Γαβαλάς Σ. 1, Βέκκος 2, Δήμου 3, Στάθας, Μπουζαλάς

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια