Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποχώρησε και ο Μπάουμαν από τον Πανιώνιο!

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν φέτος τον μπασκετικό Πανιώνιο. Τελευταία εξέλιξη η -όπως όλα δείχνουν- αποχώρηση του Μπράντον Μπάου...

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν φέτος τον μπασκετικό Πανιώνιο.

Τελευταία εξέλιξη η -όπως όλα δείχνουν- αποχώρηση του Μπράντον Μπάουμαν, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, καθώς αποφάσισε να κουνήσει... μαντήλι από τη Νέα Σμύρνη!

Έτσι, λοιπόν, μετά την υπόθεση του Σαμάρντο Σάμουελς που ταλαιπώρησε (και ταλαιπωρεί) την ομάδα και ο έμπειρος φόργουορντ-σέντερ φέρνει νέα μεγάλα προβλήματα στους κυανέρυθρους, οι οποίοι ετοιμάζονται μετ-εμποδίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Τα πράγματα πλέον δυσκολοεύουν επικύνδινα για την ομάδα, όσον αφορά τον στόχο της παραμονής, με το ρόστερ να... αδειάζει!

Έχει αποκτηθεί ο ΝτιΆντρε Λίγκινς αλλά έχουν αποχωρήσει ο Σάμιουελς με τον Μπάουμαν (όπως όλα δείχνουν). Κάτι που σημαίνει πως αν δεν αλλάξει κάτι και με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα για άλλη αλλαγή η ομάδα, ο Πανιώνιος θα τελειώσει το πρωτάθλημα με πέντε ξένους και θα του επιβληθεί το πρόστιμο των 20 χιλιάδων (αυτό βέβαια είναι το λιγότερο που έχει σημασία).

O Πανιώνιος μετράει έξι νίκη και 12 ήττες στο πρωτάθλημα. Στους αγώνες που απομένουν μέχρι το φινάλε έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά ΑΕΚ (εντός), Λαύριο (εκτός), Προμηθέα (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Άρη (εντός), Λάρισα (εκτός), Ιωνικό Νίκαιας (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Σκούρα τα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια