Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Σλοβακία ο Τζανδάρης

Ο Πανιώνιος δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ενημερότητα και έτσι δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές στην χειμερινή μεταγραφική περίοδ...

Ο Πανιώνιος δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ενημερότητα και έτσι δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ως εκ τούτου οι παίκτες που είχαν συμφωνήσει με τον Ιστορικό τελικά δεν θα φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα και όπως φαίνεται το υπάρχον ρόστερ θα είναι αυτό που θα πρέπει να τραβήξει... κουπί έως το φινάλε της σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που είχαν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν ο Φάνης Τζανδάρης. Ο έμπειρος μέσος μέχρι και πρότινος έπαιρνε κανονικά μέρος στις προπονήσεις του Πανιωνίου και περίμενε εδώ και καιρό τις εξελίξεις στην ομάδα σχετικά με την ενημερότητα, ώστε να υπογράψει και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής -για να μην μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος της περιόδου- θα συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. Συγκεκριμένα. ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού την Τρίτη (4/2) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σπάρτακ Τρνάβα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας.

1 σχόλιο