Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισοφάρισαν τα κορίτσια του Ιστορικού

Μία σημαντική νίκη πέτυχε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 14-5 της ΝΕ Πατρών ...

Μία σημαντική νίκη πέτυχε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 14-5 της ΝΕ Πατρών για την Β' φάση του πρωταθλήματος της Α'1 Γυναικών.

Έτσι ο Ιστορικός ισοφάρισε την σειρά σε 1-1 και θα διεκδικήσει τη νίκη σε μία εβδομάδα στη Πάτρα, ώστε να κάνει το 2-1 και να πάρει ένα βαθμό στο πρωτάθλημα της Γ' Φάσης όπου θα διεκδικήσει την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Α'1 Γυναικών στο Πόλο.

Η νίκη απέναντι στη ΝΕ Πατρών είναι η πρώτη φετινή για τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα της Α'1 Γυναικών, καθώς τα κορίτσια του Σταμάτη Χέλμη στη Α' Φάση του πρωταθλήματος μετρούσαν 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Επίσης το προηγούμενη Σάββατο (1/2) είχαν ηττηθεί με 14-6 στη Πάτρα από τη ΝΕ Πατρών στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου με 12-2 και να πάρει μία άνετη νίκη με 14-5.

Πρωταγωνίστριες στη νίκη του Πανιωνίου ήταν η Αποστολίδου με 4 τέρματα, η Κούβδου επίσης με 4 τέρματα και η Σαφέτη που πέτυχε 3 τέρματα.

Η ταυτότητα του αγώνα

2ος αγώνας Β' Φάσης μεταξύ Πανιωνίου-ΝΕ Πατρών

Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών 14-5

Τα οκτάλεπτα:
4-0, 3-2, 5-0, 2-3

Διαιτητές: Κουρτίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: 
Βασίλης Λαγός

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πανιώνιος (Σταμάτη Χέλμη):
Τζούρκα, Σαφέτη 3, Δουρέκα, Καλογεροπούλου 1, Αποστολίδου 4, Τούρου 1, Κούβδου 4, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη 1, Μπινιάρη, Σολανάκη, Μήτσου, Ζερβού, Χέλμη

ΝΕ Πατρών (Δημήτρη Μπιτσάκο):
Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Κιούρκα, Λούδη, Γεωργίου 2, Τιτζερίνα, Μπαλάτσα, Μιχαηλίδου Κ. 2, Μοίραλη, Μπιτσάκου, Μανιάτη, Λυκοθανάση, Μιχαηλίδου Δ., Μουντζουρίδου, Κουρέτα 1.

Να τονίσουμε ότι η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" της Πάτρας με ώρα έναρξης στις 20:30.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 





Δεν υπάρχουν σχόλια