Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η τούρτα στον Σάμουελς και τα «ευχαριστώ» του Αμερικανού (photo)

Ο Σαμάρντο Σάμουελς είχε την τιμητική του την Πέμπτη (9/1) λόγω των γενεθλίων του, με τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Πανιωνίου Su Casa να τ...

Ο Σαμάρντο Σάμουελς είχε την τιμητική του την Πέμπτη (9/1) λόγω των γενεθλίων του, με τα μέλη της ομάδας μπάσκετ Πανιωνίου Su Casa να του εύχονται χρόνια πολλά με τούρτα-έκπληξη μετά την προπόνηση στο “Σοφία Μπεφόν“!

Ο Τζαμαϊκανός φόργουορντ/σέντερ της ομάδας γιόρτασε την τα 31α γενέθλιά του στο γήπεδο, με τον Ιστορικό να προετοιμάζεται ενόψει της αναμέτρησης στη Λήμνο με τον Ήφαιστο το Σάββατο (11/1, 15:30) για την 15η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σάμουελς να δέχεται μετά το τέλος της προπόνησης στο “Σοφία Μπεφόν” τις ευχές συμπαικτών και τεχνικού επιτελείου, με τα μέλη της ομάδας να του έχουν ετοιμάσει τούρτα-έκπληξη, στην οποία έσβησε τα κεράκια!

Μάλιστα έγινε και ο σχετικός… χαβαλές στον Σαμάρντο, καθώς στην τούρτα αντί για το “31” που είναι η ηλικία του, υπήρχε ο αριθμός “42”!

Από την πλευρά του ο Σάμουελς, μέσω των social media, ευχαρίστησε τον κόσμο και την οικογένεια του Πανιωνίου για τις ευχές. Μάλιστα με αφορμή το "42" στην τούρτα, αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν είναι 42 ετών, αλλά νιώθει ευλογημένος που κλείνει τα 31 του χρόνια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση του:



Ευχαριστώ για όλες τις ευχές των γενεθλίων. Εκτιμώ επίσης ευχαριστώ πολύ την οικογένεια @panioniosbc για το my μου. Δεν είμαι 42 lmao 🤣 αλλά είμαι ευλογημένος να δω 31 🙆🏾♂️🇯🇲👌🏾. #Thanksforthelove ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Samardo Samuels (@warrior024) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια