Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρέπει να αλλάξει εικόνα, γιατί δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και εξηγεί πως "αν δεν υπάρξει αλλαγή στη...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου και εξηγεί πως "αν δεν υπάρξει αλλαγή στην εικόνα της ομάδας, τότε δεν υπάρχει... σωτηρία!".

Δυστυχώς αυτός ο Πανιώνιος, αυτός που είδαμε κόντρα στον ΟΦΗ και γενικότερα αυτός που βλέπουμε σχεδόν σε όλη την φετινή σεζόν, αποδίδει κακό ποδόσφαιρο και με αυτή την εικόνα που έχει δεν μπορεί να ελπίζει σε παραμονή.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου μετράει επτά συνεχόμενες ήττες, γράφοντας έτσι αρνητικό ρεκόρ στην τεράστια ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι κυανέρυθροι δείχνουν να μην μπορούν να βγάλουν μια αγωνιστική ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει να ψάχνεται συνεχώς κατά την διάρκεια των αγώνων, παρά το γεγονός πως πλέον βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να βγάζει περισσότερο ομοιογένεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει αυτοματισμούς.

Η δικαιολογία των τραυματισμών δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τα όσα βλέπουμε αγωνιστικά, με τον Κύπριο προπονητή να καλείται άμεσα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, γιατί... σωτηρία δεν υπάρχει!

Εκτός των άλλων οι παίκτες του Πανιωνίου δείχνουν να μην έχουν αυτοπεποίθηση μέσα στα παιχνίδια. Φαίνεται πως φοβούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και να πάρουν την ευθύνη όποτε χρειαστεί κατά την διάρκεια ενός αγώνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η φάση του Τσιλούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου ο παίκτης του Ιστορικού σε μοναδικό τετ α τετ δεν τελείωσε όπως θα έπρεπε την φάση, αλλά επέλεξε να πασάρει στον Αραμπούλι, με την πάσα του όμως να είναι αδύναμη!

Κάτι πρέπει να γίνει μέσα στα αποδυτήρια, να γίνει προσπάθεια για να αλλάξει το κλίμα, να φύγει πάνω από τους παίκτες η... συνήθεια της ήττας και να παρουσιαστεί ο Πανιώνιος όπως πρέπει από εδώ και πέρα!

Η ομάδα πρέπει άμεσα να φτιάξει πολύ την εικόνα της, να βγάλει πάθος, να δουλέψει στις πολλές αδυναμίες που έχει, να βρει τις λύσεις που πρέπει, έτσι ώστε να πάρει αποτέλεσματα που χρειάζεται και να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.. Γιατί η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν φαίνεται...

1 σχόλιο

  1. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι ακόμα ήπιες. Όλοι έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την Ξάνθη. Δυστυχώς όμως και σε περίπτωση απ΄ ευθείας υποβιβασμού της ακριτικής ομάδας, η εικόνα μας, δεν μας δίνει ελπίδα στα μπαράζ με τη ομάδα της super league 2.
    Συμφωνώ με τον Γιώργο πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας μας και το ιδανικότερο είναι από το εκτός έδρας με τον Αστέρα, ώστε να υπάρχει διαφορετική ψυχολογία στους παίχτες και στον κόσμο μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο γήπεδο μας. Σε αντίθετη περίπτωση, τότε θα δούμε λαϊκά δικαστήρια και όχι όπως γράφανε κάποιοι ότι είχαμε μετά το ματς με τον Όφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή