Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δημήτρης Βεργίνης: "Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη"

Ο αρχηγός της μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στο προσωπικό του Blog μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ. Ο...

Ο αρχηγός της μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στο προσωπικό του Blog μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ.

Ο έμπειρος άσος των "κυανέρυθρων" ευχήθηκε σε όλο το κόσμο για το 2020 που ήρθε στη ζωή μας πριν λίγα 24ωρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη κρίσιμη συνάντηση που ακολουθεί αύριο το μεσημέρι για τον Πανιώνιο απέναντι στο Κολοσσό Ρόδου, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στο δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο αρχηγός του Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης
"Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους...

Η νέα χρονιά που έρχεται ελπίζω να φέρει σε όλο το κόσμο περισσότερες χαρές και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!

Ελπίζω επίσης για το άθλημα που όλοι αγαπάμε και υπηρετούμε το 2020 να αποδειχτεί κομβικής σημασίας χρονιά.

Να μείνουν πίσω όλες οι κακές στιγμές, που έχουν ζημιώσει το ελληνικό μπάσκετ και να γίνει μία νέα αρχή από όλους τους φορείς του αθλήματος με σκοπό και μόνο τη βελτίωση του, ώστε να ξαναγίνει η Basket League το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη.

Μετά τις γιορτινές αυτές ημέρες μπαίνουμε και πάλι σε αγωνιστική δράση. Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο με σκοπό να συνεχίσουμε τη καλή πορεία που είχαμε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος (παρά το κακό φίνις) και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα.

Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε το καλύτερο δυνατό αυτή την εβδομάδα, ενώ είχαμε και μία νέα προσθήκη, που συμμετείχε μαζί μας στις προπονήσεις.

Πρώτος αντίπαλος για το 2020 ο Κολοσσό Ρόδου. Μία μαχητική ομάδα με αρκετό ταλέντο στην επίθεση.

Θα είναι ένα δύσκολο, αλλά και αποφασιστικής σημασίας παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες μοιραζόμαστε την ίδια βαθμολογική θέση έχοντας ρεκόρ 5 νίκες και 8 ήττες...

Έτσι από εδώ και πέρα κάθε νίκη που έρχεται είναι σημαντική και κόντρα σε ομάδες με τους ίδιους στόχους με μας.

Παίζουμε στου γήπεδο μας και μαζί με το κόσμο μας, από τον οποίο περιμένουμε να δώσει βροντερό παρών στο "Σοφία Μπεφόν, όπως έχει κάνει στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε με το δεξί στις αγωνιστικές μας υποχρεώσει τη νέα χρονιά!

Υ. Γ. Την Πέμπτη το βράδυ η διοίκηση παρέθεσε ένα εορταστικό τραπέζι σε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Εννοείται πως από το τραπέζι δεν έλειπε και η παραδοσιακή βασιλόπιτα... αλλά δεν θα σας αποκαλύψω ποιος κέρδισε το φλουρί. Ελπίζω να του φέρει γούρι όλο το 2020.

Καλή μπασκετική χρονιά!!!"

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια