Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρεις εβδομάδες έξω ο αρχηγός

Η ατυχία του Πανιωνίου χτύπησε για άλλη μία φορά φέτος την πόρτα και μάλιστα λίγες ώρες πριν την κρίσιμη πρώτη "μάχη" για το 20...

Η ατυχία του Πανιωνίου χτύπησε για άλλη μία φορά φέτος την πόρτα και μάλιστα λίγες ώρες πριν την κρίσιμη πρώτη "μάχη" για το 2020 απέναντι στη Λαμία.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος ο αρχηγός του Πανιωνίου υποβλήθηκε σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και όπως ενημέρωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ μέσω δελτίου τύπου ο αρχηγός μένει έξω για τρεις εβδομάδες.

Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε στον Παναγιώτη Κόρμπο περαστικά και γρήγορη επάνοδος στα γήπεδα με την φανέλα του Ιστορικού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίου τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας

"Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του γιατρού και προέδρου κ. Χρήστο Δάρα, η λαπαροσκόπιση επέμβαση στον Παναγιώτη Κόρμπο, μετά την κρίση σκωληκοειδίτιδας που είχε υποστεί.

Ο αρχηγός του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, το Σάββατο και πλέον θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η επάνοδος του στην αγωνιστική δράση προσδιορίζεται στις τρεις εβδομάδες."

Έτσι ο Πανιώνιος θα στερηθεί έναν από τους πιο σημαντικούς και έμπειρους παίκτες στο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 17:15 στη Νέα Σμύρνη απέναντι στη Λαμία.

Επίσης στη θέση που αγωνίζεται ο Κόρμπος (αμυντικός χαφ) θα υπάρξει πρόβλημα ειδικά μετά τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς (ρήξη χιαστών) που έχουν ήδη υποστεί ο Μαξίμοβιτς και ο Άρτσε.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια