Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από ήττα σε ήττα!

Την 8η διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι κυανέρυθροι ...

Την 8η διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Πανιώνιος, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι κυανέρυθροι για μια ακόμη φορά παρουσιάστηκαν αδύναμοι στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαν συνολικά καλή αγωνιστική παρουσία και παραμένουν μόνοι τελευταίοι στην Σούπερ Λιγκ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Παπαβασιλείου έχει 6 βαθμούς και βλέπει πλέον τον Παναιτωλικό να έχει φτάσει στους 10.

Στα πρώτα 30 λεπτά ο Πανιώνιος είχε καλή αμυντική διάταξη ,όμως τα δεδομένα άλλαξαν στο 35'. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Μασούρα στην περιοχή, με τον Μπαράλες να κάνει το 1-0. Μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι κυανέρυθροι, καθώς θεώρησαν πως το χέρι του Μασούρα ήταν καθαρά ακούσιο.

Στο 43' ο Αραμπούλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Μια πολύ οριακή φάση, με διαιτητή και επόπτη να θεωρούν πωε ο Γεωργιανός λίγο εκτεθειμένος στο ξεκίνημα της φάσης.

Το τελικό 2-0 έγινε στο 52'. Ο Μαρκ Φερνάντεθ εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, ο Ιγκλέσιας κρατήθηκε στην ίδια ευθεία με την αμυνα και με σκαστή κεφαλιά νίκησε τον Κότνικ, που έδειξε να αιφνιδιάζεται από την πορεία της μπάλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Ματρικάρντι,Τασουλής, Ιγγλέσιας(66' Βαλιέντε), Μουνάφο, Φερνάντεζ, Σίτο(18' Ριέρα), Κρεσπί(78' Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ντομίνγκεζ, Παπαγεωργίου(80' Δούμτσιος), Ευαγγέλου, Μασούρας, Κόρμπος, Μιλόγεβιτς(46' Σαραμαντάς), Σταυρόπουλος, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι, Κιάκος(46' Παπανικολάου)

Δεν υπάρχουν σχόλια