Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βεργίνης: «Όμορφη εικόνα το γεμάτο γήπεδο, δύσκολο παιχνίδι με Ήφαιστο»

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για την σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για τον κόσμο που γέμισε το ...

Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε για την σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, για τον κόσμο που γέμισε το "Σοφία Μπεφόν" και το παιχνίδι που ακολουθεί εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 32χρονος γκαρντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ σπουδαία νίκη, αυτή κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Μια νίκη που τη χρειαζόμασταν τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, καθώς προερχόμασταν από δυο... άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε με συνέπεια να γνωρίσουμε ισάριθμες ήττες.

Ωστόσο, στον αγώνα της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου μπορέσαμε να δείξουμε χαρακτήρα και να φτάσουμε σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και μας βοήθησε σημαντικά...

Άλλωστε - αν δεν κάνω λάθος - στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό ήταν και η πρώτη φορά φέτος που η έδρα μας το "Σοφία Μπεφόν" γέμισε και ήταν μια πάρα πολύ όμορφή εικόνα για μας. Επιπροσθέτως, ο συγκεκριμένος αγώνας είχε ιστορική σημασία για τον σύλλογο που γιόρταζε 120 χρόνια ζωής και ιδιαίτερα για το τμήμα μπάσκετ που μπήκε στον 2ο αιώνα της αδιάλειπτης παρουσίας του, από τότε που δημιουργήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Γι αυτό, λοιπόν, τον λόγο ήταν ακόμα πιο σημαντικό ότι καταφέραμε να συνδυάσουμε αυτό το γεγονός με μία νίκη.


Αυτή την αγωνιστική (σ.σ. 15η) φεύγουμε μακριά από το σπίτι μας, μετά από πολύ καιρό και στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε μια αρκετά καλά δουλεμένη, αλλά και σκληρή ομάδα.

Ο Ήφαιστος Λήμνου, μια νέα ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Α1, έχει καταφέρει να κάνει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα στην EKO Basket League, κάτι που μαρτυρά και η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται, αφού είναι ένα... βήμα πίσω από την πρώτη 4άδα, στην 5η θέση.

Ο προσεχής μας αντίπαλος έχει εμπειρία σαν και αναμένουμε ένα δύσκολο για μας παιχνίδι. Το γεγονός ότι ο κόσμος της Λήμνου έχει αγκαλιάσει την ομάδα και τη στηρίζει γεμίζοντας το κλειστό "Νίκος Σαμαράς" κάνει το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο. Έχουμε δείξει, όμως, ότι σαν ομάδα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Μπορεί να είχαμε μια δύσκολη βδομάδα λόγω των πολλών απουσιών στις προπονήσεις, λόγω τραυματισμών αλλά και ιώσεων, ωστόσο θα παλέψουμε όλοι για τη νίκη!!

1 σχόλιο