Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσακίρης: «Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα πάρει την ΠΑΕ»

Με επιστολή του στα panionianea.gr , ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θέλησε να τοποθετηθεί για οσα ειπώθηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη Τυπου της...

Με επιστολή του στα panionianea.gr, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης θέλησε να τοποθετηθεί για οσα ειπώθηκαν στην πρόσφατη συνέντευξη Τυπου της ΠΑΕ, καθώς έγινε αναφορά και στο δικό του όνομα.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Ζαμάνης κάλεσε ανοιχτά τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να έρθει και να αναλάβει την ομάδα, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στον σύλλογο.

Παράλληλα αφήνει αιχμές προς την διοίκηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά πως: "...κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα παρει την ΠΑΕ γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα λετε".

Επίσης, προαναγγέλλει οτι στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν θα προχωρήσει σε μια πλήρης τοποθέτηση με στοιχεία που -όπως αναφέρει- έχει συλλέξει ο ίδιος τα εννέα χρόνια που έχει αποχωρήσει απο τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα τονίζει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης:

"Αναφερόμενος συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος την 01/11/2019, όπου και δηλώσατε για το πρόσωπό μου "Πιο παλιά υπήρξαν επαφές, αλλά δεν βοήθησε. Εγώ τον καλώ και τώρα δημόσια να έρθει να πάρει την ομάδα, αφού έχει πέσει και το χρέος", θα ήθελα να απαντήσω ως εξής:

Όπως έχω δηλώσει άπειρες φορές δεν με ενδιαφέρει να ξαναπάρω την ΠΑΕ. Αλλά και να με ενδιέφερε, δεν θα την έπαιρνα, όπως και δεν θα την πάρει και κανένας σοβαρός άνθρωπος, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέτε εσείς, δυστυχώς.

Δανειζόμενος μία από της αγαπημένες σας φράσεις, υπόσχομαι να τοποθετηθώ στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Η διαφορά είναι πως εγώ θα το κάνω και η τοποθέτηση θα είναι πληρέστατη και απόλυτα τεκμηριωμένη με στοιχεία που έχω συλλέξει επί 9 χρόνια από τότε που έφυγα.

Έως τότε, παρακαλώ σημειώστε πως ακόμα και εάν πείσετε δέκα, εκατό, η και χίλιους πως για όλα φταίνε οι προηγούμενοι, αυτό δεν βοηθάει πουθενά τον Πανιώνιο. Εύχομαι εφεξής να κοιτάξετε να κερδίστε τις μάχες της αγωνιστικής και (προπάντων) οικονομικής σωτηρίας, παρά αυτή των εντυπώσεων.

Μετά τιμής,

Κων/νος Τσακίρης"

Επιμέλεια Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια