Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάτησε» με... τριάρα τον Παναιτωλικό!

Πολύ μεγάλη, πολύ σημαντική νίκη για τον Ιστορικό, όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 6 βαθμούς και άφη...

Πολύ μεγάλη, πολύ σημαντική νίκη για τον Ιστορικό, όπου επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη, έφτασε τους 6 βαθμούς και άφησε τους Αγρινιώτες στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου ήταν ανώτερη συνολικά από τον αντίπαλο της, σκόραρε τρία τέρματα, είχε ένα δοκάρι και δίκαια έφτασε στην πολύτιμη επικράτηση.

Πλέον ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, άφησε τον Παναιτωλικό τελευταίο και σίγουρα η συνέχεια μοιάζει πολύ καλύτερη και πολύ πιο αισιόδοξη.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται κυρίως σε μάχες στην μεσαία γραμμή. Στο 11' ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Ο Αραμπούλι με πολύ ωραία ενέργεια πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και το ωραίο πλασέ με το αριστερό πόδι, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Κνετ και χάθηκε η ευκαιρία.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι κυανέρυθροι ανέβαζαν την απόδοση τους και στο 16ο λεπτό ο Αραμπούλι, αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα από τον Γιοβάνοβιτς, μπήκε στην περιοχή και με όμορφη ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Παπαβασιλείου στα επόμενα λεπτά κρατούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς να αφήνει τον Παναιτωλικό να απειλήσει. Στο 35' οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, όταν ο Λιάβας έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί "παραθυράκι" του Μαλέρμπ.

Τρία λεπτά αργτερα ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Φοβερή μπαλιά του Άρσε στον Μασούρα, αυτός γύρισε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, με τον Μαρσιάλ να διώχνει σωτήρια με τάκλιν, πριν φτάσει η μπάλα στον Αραμπούλι ο οποίος ήταν έτοιμος να σκοράρει!

Στο 70' ο Κνετ σε μία έξοδο του πάτησε άσχημα στο έδαφος, με αποτέλσμα όπως φάνηκε να γυρνάει ο αστράγαλος του. Ο ίδιος το κατάλαβε αμέσως και ζήτησε αλλαγή, με τον Γιαννακόπουλο να περνάει στην θέση του.

Στο 83' σε μία φάση διαρκείας ο Πανιώνιος σκόραρε για το 2-0. Αρχικά ο Κόρμπος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μασούρα από τα δεξιά, αυτός αν και πέρασε τον Γιαννακόπουλο δεν μπόρεσε να σκοράρει, καθώς ο Γιοβάνοβιτς με τάκλιν έδιωξε την μπάλα. Εν συνεχεία ο Μασούρας έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0!

Στις καθυστερήσεις μπήκε το κερασάκι στην τούρτα. Ο κόρμπος έκανε την προβολή, η μπάλα βρήκε στον Γιαννακόπουλο, όμως ο Εμμανουηλίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Το τέλος του αγώνα βρήκε παίκτες και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί την πολύτιμη νίκη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Άρσε (89' Τσιλούλης), Οικονομίδης, Παπανικολάου (82' Εμμανουηλίδης), Μασούρας (85' λ.τρ. Ρέντζας), Αραμπούλι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Φυτόπουλος (46' Ντάλσιο), Αριγίμπι, Τσιγγάρας (61' Μπαϊροβιτς), Λιάβας, Ταχάρ, Σανιά, Ντίας, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιαλ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια