Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου: «Είναι επιτυχία όλης της ομάδας»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο Νι...

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης ο Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός του Ιστορικού στάθηκε στην σημαντικότητα της συγκεκριμένης επιτυχίας του Πανιωνίου, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια σε όσους απαρτίζουν τον σύλλογο.

Παράλληλα, τόνισε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα και θα πρέπει να παραμείνουν άπαντες ταπεινοί για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο coach του Ιστορικού:

Για τον αγώνα: "Ξέραμε πόσο κομβικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που είχα πει στα παιδιά πως οι ίδιοι με την προσπάθεια τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε πως ξεκινήσαμε με το -6 και ήταν ένα ματς που για πρώτη φορά θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από την τελευταία θέση. Μέσα στην έδρα μας θέλαμε μόνο ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και τα συναισθήματα μας. Έπρεπε να έχουμε και πάθος και συγκέντρωση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που θα βγαίναμε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Σκοτώσαμε τον αντίπαλο και το παιχνίδι σε σημαντικές στιγμές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, για όλο τον σύλλογο, για τον κόσμο, τον πρόεδρο, για όλους. Είναι επιτυχία όλης της ομάδας. Σε καμία στιγμή δεν σταμάτησε κανείς να πιστεύει. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, απλά έχουμε ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Να είμαστε ταπεινοί για την συνέχεια".

Για το μεγάλο σκορ: "Δεν περίμενα σίγουρα ένα τέτοιο σκορ, γιατί ο Παναιτωλικός είναι μία καλή ομάδα με σημαντικούς παίκτες. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους παίκτες κλειδιά του Παναιτωλικού και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά για να μπορέσουμε να είμαστε όπως έπρεπε σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Τα παιδιά που μπήκαν μέσα μπήκαν με το μυαλό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Όλα τα παιδιά, όχι μόνο οι αλλαγές, έπαιξαν ρόλο στο αποτέλεσμα".

Για το ότι η ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς: "Πάντα παίζει ρόλο πως μπαίνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει σημασία το πόσο συγκεντρωμένος μπαίνεις σε ένα παιχνίδι".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια