Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επαγγελματίας ο Χρήστος Ρέτσος!

Ένα ακόμη παιδί από την Κ19 προωθείται στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού. Ο λόγος για τον Χρήστο Ρέτσο, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό...

Ένα ακόμη παιδί από την Κ19 προωθείται στην ανδρική ομάδα του Ιστορικού.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ρέτσο, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον λογίζεται ως παίκτης της πρώτης ομάδας του Πανιωνίου.

Ο 18χρονος το τελευταίο διάστημα παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις του Ιστορικού, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και έτσι κέρδισε με το... σπαθί του το νέο του συμβόλαιο.

Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και την φετινή σεζόν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Κ19 του Ιστορικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κοροπούλη.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την προώθηση του Χρήστου Ρέτσου στην πρώτη ομάδα. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα με τη φανέλα με το νούμερο “40”.

Ο Χρήστος Ρέτσος, έχει γεννηθεί στις 2 Μαΐου 2001 στη Νότιο Αφρική. Στα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εντάχθηκε το Μάιο του 2018 και πέρασε από δοκιμαστικά για την ομάδα Κ20. Τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε κανονικά στο ρόστερ της ομάδας Κ20, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κοροπούλη. Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Superleague ως ο βασικός κεντρικός μέσος της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια