Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Περήφανοι για τον Γρίβα στην Ακαδημία της ΠΑΕ

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω ανάρτησης της στο facebook, εξέφρασε την χαρά της για την αγωνιστική πρόοδο του Φροίξου Γρίβα, ο οποίο...

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω ανάρτησης της στο facebook, εξέφρασε την χαρά της για την αγωνιστική πρόοδο του Φροίξου Γρίβα, ο οποίος προέρχεται από τα κυανέρυθρα φυτώρια και στο ματς με τον Ολυμπιακό έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

"Χαρά και συγκίνηση μας προκαλεί να βλέπουμε δικά μας παιδιά να εξελίσσονται και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Ο λόγος γίνεται για τον Φροίξο Γρίβα ο οποίος έκανε ντεμπούτο το Σάββατο 23/11/2019 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό . Είμαστε περήφανοι για σένα Φροίξο, καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία !!

Ελπίζουμε η πλειονότητα των αθλητών της Ακαδημίας μας να διαγράψουν αντίστοιχη ποδοσφαιρική πορεία.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο προπονητής της Α΄ Ομάδας κ. Παπαβασιλείου σε δηλώσεις του: “Εγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τακτικό κομμάτι. Όχι μόνο από τα παιδιά που ξεκίνησαν, αλλά και από τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μπαίνουν και νέα παιδιά. Ο Γρίβας έπρεπε για παράδειγμα να παίξει με την Κ19, αλλά πήρε την ευκαιρία του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να μπαίνουν παιδιά από την ακαδημία σιγά-σιγά στην πρώτη ομάδα και να δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο.”"


Δεν υπάρχουν σχόλια