Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε

Την ήττα με σκορ 87-76 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Πάτρα σε ένα ματς που ήταν ανταγωνιστκός στο μεγαλύτερο μέρος αλλά ο Προμηθέας ήταν καλύτ...

Την ήττα με σκορ 87-76 γνώρισε ο Πανιώνιος στην Πάτρα σε ένα ματς που ήταν ανταγωνιστκός στο μεγαλύτερο μέρος αλλά ο Προμηθέας ήταν καλύτερος σε κρίσιμα σημεία και πήρε την νίκη, υποχρεώνοντας τον Ιστορικό στην 6η του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος πάλεψε και στάθηκε καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, αφήνοντας ικανοποιητικές εντυπώσεις με την εμφάνιση του

Το παιχνίδι

Αποφασισμένος να μην αφήσει τον Προμηθέα να ξεφύγει στο σκορ φάνηκε ο Πανιώνιος στην αρχή του αγώνα. Ο ιστορικός  ενώ βρέθηκε γρήγορα στο μείον πέντε κατάφερε με ένα σερί 8-0 να προηγείται σ και τελικά εκμεταλευόμενος κάποιες αστοχίες από πλευράς γηπεδούχων ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο στο συν τέσσερα με σκορ 15-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Προμηθέας βρήκε ρυθμό και πήρε ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στο Πανιώνιο που παρέμενε ανταγωνιστικός κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι Πατρινοί στην προσπάθεια των κυανέρυθρων να ανακτήσουν το προβάδισμα είχαν λύσεις με αποτέλεσμα να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Σκορ περιόδου 41-35.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Προμηθέα να προηγείται αλλά ο Πανιώνιος έδειξε να μην τα παρατάει και κάνοντας ένα πολύ καλό τρίλεπτο πέρασε μπροστά. Για ακόμη μια φορά όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση  αντίδραση  και ανέκτησαν το προβάδισμα, αφήνοντας τον Ιστορικό πίσω αλλά κοντά στο σκορ.
 Η εικόνα άλλαξε στο τελευταίο δίλεπτο της τρίτης περιόδου όπου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να χάνουν τον ρυθμό τους στον αγώνα και επέτρεψαν στον Προμηθέα να φτάσει για πρώτην φόρα σε διψήφια διαφορά και να τελειώσει την περίοδο στο συν 11 (69-58).

Στην τέταρτη περίοδο ο Προμηθέας διατήρησε το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια της περιόδου. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να μειώσει αλλά δεν μπόρεσε και ηττήθηκε στην Πάτρα, πραγματοποιώντας πάντως μια ικανοποιητική εκτός έδρας εμφάνιση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ ανδρών - 8η αγωνιστική
Προμηθέας Πάτρας - Πανιώνιος: 87-76

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 41-35, 69-58, 87-76

Πανιώνιος(Γαβριήλ): Duren 14(2), Βεργίνης 9(1), Καμπερίδης, Samuels 19(2), Λαμπρόπουλος 6, Mcgill 7, Lee 8, Καρακεχαγιάς 3(1), Petrovic 6(1), Μαραγκίδης, Καμαριανός 4, Τζουγκαράκης

Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Σταματόπουλος, Τζιοπάνος

Επιμέλεια Μαργαριτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια