Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα - μαχαιριά στη Νέα Σμύρνη!

Ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες, ο Αστέρας όμως είχε το γκολ και έτσι οι Αρκάδες υποχρέωσαν σε ήττα τον Ιστορικό στη Νέα Σμύρνη (0-1). Στ...

Ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες, ο Αστέρας όμως είχε το γκολ και έτσι οι Αρκάδες υποχρέωσαν σε ήττα τον Ιστορικό στη Νέα Σμύρνη (0-1). Στο -2 παραμένει η ομάδα του Παπαβασιλείου μετά από επτά αγωνιστικές και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα!

Οι κυανέρυθροι ήταν σαφέστατα ανώτεροι από την ομάδα της Τρίπολης σε όλη την διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατάφερε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε να μετουσιώσει σε γκολ.

Από την άλλη ο Αστέρας με εύστοχο χτύπημα φάουλ του Φερνάντεθ στο 44' πέτυχε το τέρμα της νίκης και παρά το γεγονός πως οι Αρκάδες δεν έκαναν άλλες ευκαιρίες πήραν τη νίκη, χάρη στον κορυφαίο του γηπέδου Νίκο Παπαδόπουλο που έβγαλε τα... πάντα!

Μετά από επτά αγωνιστικές ο Ιστορικός παραμένει τελευταίος στην βαθμολογία με το -2 και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα...

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι στο πρώτο μισό του ημιχρόνου δεν είχε ευκαιρίες, με το ματς να παίζεται κυρίως στην μεσαία γραμμή. Στο 19' ο Κότνικ στάθηκε άτυχος, καθώς δέχτηκε το χτύπημα από τον Σίτο πάνω στην φάση και τραυματίστηκε σοβαρά. Έτσι, ο Σλοβένος έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μαλέρμπ να παίρνει την θέση του.

Στο 27' ο Μιλόγεβιτς εκτέλεσε απευθείας με τρομερό φάλτσο ένα κόρνερ από τα αριστερά, με τον Παπαδόπουλο να διώχνει πολύ δύσκολα με τα ακροδάχτυλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μασούρας έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι κυανέρυθροι έψαχναν το γκολ και στο 38' έφτασαν κοντά στο να το πετύχουν. Ο Μιλόγεβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ευαγγέλου να πιάνει την καλή κεφαλιά, όμως ο Παπαδόπουλος με διπλή προσπάθεια του είπε "όχι"!

Εκεί που ο Πανιώνιος πίεζε και είχε γίνει πιο επιθετικός, τελικά ο Αστέρας ήταν η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει, κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Μαρκ Φερνάντεθ εκτέλεσε με εξαιρετικό τρόπο ένα φάουλ της ομάδας του λίγο έξω από την περιοχή , πέρασε την μπάλα πάνω από το τοίχος του Πανιωνίου και την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μαλέρμπ για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 57' ο Μασούρας έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο κορυφαίος του Αστέρα Νίκος Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μιλόγεβιτς έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αστέρα.

Στο 69' ξανά ο Παπαδόπουλος είπε "όχι" Ο Αραμπούλι πέρασε δύο αντιπάλους του, έκανε και το σουτ, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να διώχνει ξανά!

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Αραμπούλι διώχνει ο Παπαδόπουλος και εν συνεχεία ξανά ο τερματοφύλακας του Αστέρα διώχνει το κοντινό σουτ του Τσιλούλη!

Στο 89' ο Κουτσιάυτης έδωσε μία πάρα πολύ αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κόρμπο, για κάποια λογομαχία που είχε με αντίπαλο του και έτσι ο Πανιώνιος τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα του Κουτσιάυτη να βρίσκει τον Πανιώνιο ηττημένο και τον κόσμο να γιουχάρει!

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ (19' λ.τρ. Μαλέρμπ), Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου (74' Σιντί Αλί), Δούμτσιος (58' Τσιλούλης), Αραμπούλι

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Ριέρα (52' Μπόρχα Φερνάντες) , Φερνάντεθ, Χαουέργκι (87' Μπαράλες), Καπίγια, Σίτο (84' Κώτσιρας)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια