Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Θανάσης Δούνης General Manager στην ΚΑΕ

Tον Θανάση Δούνη καλωσόρισε ο Πανιώνος, καθώς θα αναλάβει την θέση του γενικού μάνατζερ της ΚΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ...

Tον Θανάση Δούνη καλωσόρισε ο Πανιώνος, καθώς θα αναλάβει την θέση του γενικού μάνατζερ της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ. "Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοινώνει την πρόσληψη του πολύπειρου Θανάση Δούνη στην θέση του General Manager της ΚΑΕ και τον καλωσορίζει πίσω στην κυανέρυθρη οικογένεια.

Ο Θανάσης Δούνης, έτσι, επιστρέφει στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για την τρίτη του… θητεία, καθώς υπήρξε μέλος της ομάδας μας από το 2004 έως το 2009, συνδυάζοντας την παρουσία του με τις επιτυχίες που έφεραν τον Πανιώνιο στην Ευρωλίγκα, αλλά και την σεζόν 2013-14.

O νέος general manager της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa “υπηρετεί” τον χώρο του μπάσκετ για σχεδόν 35 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί στο κορυφαίο επίπεδο με ομάδες όπως ο Χολαργός, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Ηλυσιακός κι ο Έσπερος Καλλιθέας. Από σήμερα (3/10) αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα…"

Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία! Τέλος, ο Χρήστος Χριστοδούλου συνεχίζει στην ΚΑΕ Πανιωνιος Su Casa από την θέση του team manager.

Δεν υπάρχουν σχόλια