Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές...

Πολύ βαριά ήττα για τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, όπου δέχτηκε τέσσερα τέρματα (4-0) από τον Ατρόμητο, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πολύ κ...

Πολύ βαριά ήττα για τον Πανιώνιο στο Περιστέρι, όπου δέχτηκε τέσσερα τέρματα (4-0) από τον Ατρόμητο, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πολύ κακή εικόνα!

Η ομάδα του Παπαβασιλείου είχε τραγική αμυντική λειτουργία, καθώς οι γηπεδούχοι -παρά το γεγονός πως δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες- σκόραραν με μεγάλη άνεση, ενώ και ο Μαλέρμπ δεν είχε καλές αντιδράσεις.

Επιθετικά ο Ιστορικός είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Αραμπούλι στο 8ο λεπτό, όμως και πάλι του έλειψε η δημιουργία στην επίθεση, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και εύκολα ηττήθηκε.

Έτσι, ο Πανιώνιος παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παραμένει στο -2 και τα πράγματα συνεχώς γίνονται και πιο δύσκολα.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο λεπτό δημιούργησε την πρώτη του καλή ευκαιρία, όταν ο Αραμπούλι έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, όμως το σουτ δεν είχε δύναμη και μπόκαρε την μπάλα ο Μανδάς.

Έξι λεπτά αργότερα (8') ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από φάουλ του Μαξίμοβιτς, ο Αραμπούλι έκανε πολύ καλή κεφαλιά, με τον Μανδά να διώχνει με τα ακροδάχτυλα και εν συνεχεία η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12' το ματς διακόπηκε για παραπάνω από τέσσερα λεπτά, για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα του Τσιλούλη στον Ταλόχα μέσα στην περιοχή. Τελικά ο Τζήλος, αφού είδε και το VAR, αποφάσισε να δείξει την άσπρη βούλα. Στο 17' ο Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0 των γηπεδούχων.

Στο 29' είχαμε νέα διακοπή για περίπου τρία λεπτά, καθώς ο διαιτητής έβλεπε και ξαναέβλεπε τα ριπλέι για μία φάση, στην οποία δεν έγινε απολύτως τίποτα!

Όλες αυτές οι διακοπές όπως είναι λογικό πάγωσαν τον ρυθμό του αγώνα, με τον Ατρόμητο να είναι ο... κερδισμένος, αφού ήταν μπροστά στο σκορ.

Στο 40' από το... πουθενά ο Ατρόμητος βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Βέλλιος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε και λίγο στο πόδι του Μανιάτη και κατέληξε στα δίχτυα. Βέβαια ευθύνη έχει και ο Μαλέρμπ, αφού δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, η οποία ουσιαστικά πήγε προς το κέντρο της εστίας!

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μανιάτης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια ο Ατρόμητος σε μία αντεπίθεση έκανε το 3-0. Ο Ενσικουλού πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τον Μασούρα και με σουτ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Στα πρώτα λεπτά της "επανάληψης" ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να βρει ένα γρήγορο γκολ. Αρχικά ο Μαξίμοβιτς εκτέλεσε πολύ όμορφα ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Λίγο αργότερα ο Μιλόγεβιτς, μετά από σέντρα του Σαραμαντά, έκανε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο Μανδάς έδιωξε δύσκολα την μπάλα με το ένα χέρι.

Στο 58' ήταν η σειρά του Δούμτσιου να απειλήσει, καθώς πήρε την μπάλα μέσα δεξιά στην περιοχή, το σουτ που έκανε όμως πέρασε άουτ.

Εννέα λεπτά αργότερα (67') ο Μανιάτης με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ξανά ο Μανδάς μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 69' ο Ατρόμητος, αν και είχε πολύ ώρα να δημιουργήσει κάποια καλή στιγμή, κατάφερε να σκοράρει και τέταρτο τέρμα. Ο Ουμπίδες έκανε το μακρινό σουτ, ο Μαλέρμπ ξανά δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά και έγινε το 4-0!

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιοι να γνωρίζει μία πολύ βαριά ήττα.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η δεύτερη φορά φέτος που η ομάδα δέχεται τέσσερα γκολ, αφού αυτό είχε συμβεί και στην 5η αγωνιστική στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4-1).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα, Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Μανούσος, Βέλλιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάλερμπ, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Παπανικολάου, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης (46' Δούμτσιος), Αραμπούλι

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια