Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Συγνώμη από τον κόσμο, δεν αρμόζει στον Πανιώνιο αυτό το αποτέλεσμα»

Για την βαριά ήττα από τον Ατρόμητο μίλησε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου μετά το παιχνίδι του Περιστερίου. Αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου ...

Για την βαριά ήττα από τον Ατρόμητο μίλησε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου μετά το παιχνίδι του Περιστερίου.

Αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο. Αυτό το αποτέλεσμα δεν αρμόζει στον Πανιώνιο. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία, όμως μετά το πέναλτι υπήρξε κατάρρευση. Αυτό είναι κάτι πολύ κακό. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να μπορούμε να βγάζουμε αντίδραση. Δεν ήταν εικόνα αυτή που παρουσιάσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε".

Εν συνεχεία συμπλήρωσε: "Ήρθαμε χωρίς πέντε βασικούς παίκτες. Αυτή η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει παίκτες όπως ο Ντομίνγκες, ο Άρσε, ο Κόρμπος και ο Κότνικ.Τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία να παίξουν πρέπει να παίζουν και για τον εαυτό τους και για τον ιστορία της ομάδας. Πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά δεν έχουμε άλλη επιλογή", αυτά είπε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Λιγη ώρα αργότερα,  μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, τόνισε αναλυτικά:

«Δεν νομίζω πως είναι στιγμή για πολλά λόγια. Το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να απολογηθώ στον κόσμο για το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η αντίδρασή μας μετά το πρώτο γκολ, παρόλο που μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν είναι εικόνα και δεν είναι αντίδραση! Αν θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να σώσουμε την ομάδα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση σε αυτές τις στιγμές. Σίγουρα ήρθαμε εδώ με τέσσερις πολύ σημαντικές απουσίες, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτά τα παιδιά δύσκολα μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά τα παιδιά που παίρνουν την ευκαιρία πρέπει να δείξουν πως μπορούν να παίξουν για την φανέλα και την ιστορία αυτής της ομάδας. Πρέπει να πάρουμε όλοι τις ευθύνες μας με πρώτο εμένα και τα παιδιά, θα συζητήσουμε γιατί πρέπει να αλλάξουμε από αύριο αυτή την εικόνα. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο για τη νίκη».

Για το αν αλλάζει η εικόνα αυτή: «Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Θα περιμένουμε κάποια σημαντικά παιδιά που μας έλειψαν αυτό το διάστημα. Θα περιμένουμε αυτά τα παιδιά, δεν έχουμε το βάθος άλλων ομάδων. Πιστεύω και ο Άρτσε και ο Ντομίνκες και ο Κόντνικ θα είναι διαθέσιμοι με τον Άρη, αλλά και με την επιστροφή του Κόρμπου θα είμαστε δυνατοί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα κάνουμε και κάποιες συζητήσεις γιατί δεν μπορούμε να αντιδράμε έτσι μετά το γκολ».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια