Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απογοητευτικός!

Απογοήτευσε... Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εντός έδρας με 83-69 από τον Ήφαιστο Λήμνου, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα...

Απογοήτευσε... Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εντός έδρας με 83-69 από τον Ήφαιστο Λήμνου, για την δεύτερη αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Λιβάνου ήταν πίσω στο σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαφορά σε σημεία του παιχνιδιού να ξεπερνάει και τους 20 πόντους!

Οι κυανέρυθροι φάνηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, με τους δύο Έλληνες Λαμπρόπουλο και Βεργίνη να διασώζονται από την γενικότερη κακη εικόνα της ομάδας.

Οι Αμερικανοί -κυρίως- οι γκαρντ δεν μπόρεσαν να βρουν σκοράρισμα, κάτι που αποδείχθηκε πολύ σημαντικό στην εξέλιξη του αγώνα.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο "Σοφία Μπεφόν" έφυγε απογοητευμένος από το γήπεδο τόσο για την ήττα όσο και για την εικόνα των κυανέρυθρων.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της ομάδας στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ήφαιστος ήταν ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια, είχε τον έλεγχο και ουσιαστικά δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα.

Από την άλλη ο Πανιώνιος έπασχε από λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Επιθετικά μόνο ο Λαμπρόπουλος είχε σταθερή απόδοση, όμως εκτός από κάποια ξεσπάσματα η ομάδα έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Το 27-41 του ημιχρόνου μάλλον θεωρείται λογικό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τον Ήφαιστο να συνεχίσει να ελέγχει άπλυτα τον αγώνα και τον Πανιώνιο να μην μπορεί να μειώσει ουσιαστικά την διαφορά.

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έκανε την προσπάθεια του και με τους Βεργίνη - Λι στη επίθεση και τους Ντόρις -Λιούις στην άμυνα κατάφερε να μειώσει μέχρι και το -9 στα μισά του δεκαλέπτου.

Ο Ήφαιστος όμως αντέδρασε, οι παίκτες του Λίβανου αστόχησαν σε κρίσιμες επιθέσεις και μοιραία ήρθε η ήττα. Τελικό σκορ 69-83.

Δεκάλεπτα: 16-23, 27-41, 47-64, 69-83

Πανιώνιος (Λίβανος): Βεργίνης 14(3), Λαμπρόπουλος 13(1), Lee 12, McGill 2, Martin 3(1), Pasalic 6(1), Καμαριανός, Καμπερίδης 3, Μαραγκίδης, Lewis 10, Dorris 6

Διαιτητές: Παναγιώτου, Τζαφλέρης, Τζιοπάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια