Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάναμε κάποιες αλλαγές και ανεβάσαμε την ψυχολογία»

Στις αλλαγές στο ρόστερ και στην άνοδο της ψυχολογίας απέδωσε την πρώτη νίκη της σεζόν και μάλιστα, με «ανατροπή», κόντρα στο Ρέθυμνο ο ...

Στις αλλαγές στο ρόστερ και στην άνοδο της ψυχολογίας απέδωσε την πρώτη νίκη της σεζόν και μάλιστα, με «ανατροπή», κόντρα στο Ρέθυμνο ο Χρήστος Κουτσούμπας.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως βοήθησε ο Σάμουελς και ζήτησε βελτίωση σε άμυνα και επίθεσή,  χαρακτηρίζοντάς μακρύ το δρόμο της συνέχειας.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. γιατί προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα, όπου είχαμε και κάποιες αλλαγές, άλλαξε ο προπονητής μας.

Προσπαθήσαμε τις λίγες μέρες που είχαμε να προετοιμαστούμε, να βάλουμε 1-2 καινούργια στοιχεία, να τους εμψυχώσουμε και να δουλέψουμε στην ψυχολογία τους.


Είχαμε και την προσθήκη του Σάμουελς και προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι με λίγο διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και τα καταφέραμε. Η αντίπαλη ομάδα ξέραμε ότι είναι, επίσης, σε δύσκολη θέση, όπως ήμασταν κι εμείς πριν τον αγώνα, μια ομάδα με κοινούς στόχους, η οποία, όμως, στηρίζεται αποκλειστικά στους ξένους, οπότε θεωρήσαμε ότι εκεί θα ήταν ένα κομμάτι που θα μπορούσαμε να ‘χτυπήσουμε’ το παιχνίδι.

Αμυντικά έπρεπε να βελτιωθούμε και νομίζω δείξαμε βελτίωση σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού. Όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης, προσθέτοντας 2-3 κινήσεις, μέσα από τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των παικτών, προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε και να βγάλουμε κάποια καλάθια στην επίθεση.

Όσον αφορά τη συνέχεια για εμάς, ενώ είναι μακρύς ο δρόμος στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολη. Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι, δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα, μπορούμε να βελτιώσουμε και πρέπει να βελτιώσουμε διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και επίθεση.

Σήμερα είχαμε και τη βοήθεια του τεχνικού μας συμβούλου. Από τη Δευτέρα, η διοίκηση θα κάνει πιθανόν κάποιες κινήσεις από όσο γνωρίζω, ώστε να ενισχυθεί το τιμ και, από εκεί και πέρα, θα προχωρήσουμε με κύριο σκοπό όσο πιο γρήγορα γίνεται να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες, ώστε η ομάδα να νιώσει πιο καλά και να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια