Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο Μεσολόγγι ο Πανιώνιος

Την μίνι προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Χαρίλαο Τρικούπη (2/10,17:00) ολοκλήρωσε την Τρίτη ο μπασκετικός Πα...

Την μίνι προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Χαρίλαο Τρικούπη (2/10,17:00) ολοκλήρωσε την Τρίτη ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι μετά την απογευματινή προπόνηση ταξίδεψαν για το Μεσολόγγι, όπου θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία φιλόδοξη, αλλά σαφώς πιο αδύναμη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Εκτός "μάχης" τέθηκε ξανά ο Άντονι Λι, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Ο Αμερικανός σέντερ έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα, ώστε να προσπαθήσει να μπει κανονικά στις προπονήσεις την Πέμπτη ενόψει του σημαντικού εντός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου που ακολουθεί για το πρωτάθλημα. Την θέση του Λι στην 12αδα πήρε ο νεαρός Καρακεχαγιάς.

Όσον αφορά τους δύο Αμερικανούς Λιούις και ΜακΓκιλ, που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα με τον Κολοσσό Ρόδου, φαίνεται πως προς το παρόν το πρόβλημα ξεπεράστηκε κατά το ήμισυ, αφού το LOC (Letter of clarence) του πρώτου έφτασε στην ομοσπονδία και εκδόθηκε το δελτίο του, όμως ακόμα δεν έχει γίνει το ίδιο και με τον δεύτερο.

Πάντως, αμφότεροι ταξίδεψαν με την αποστολή στο Μεσολόγγι, αφού αναμένεται να φτάσει το LOC και του ΜακΓκιλ μέσα στις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά οι δώδεκα παίκτες που βρίσκονται μαζί με το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου στο Μεσολόγγι είναι οι: Francois Lewis, Ricky McGill, Δημήτρης Βεργίνης, Νίκος Μαραγκίδης, Νίκος Καμαριανός, Σάββας Τζουγκαράκης, Justin Martin, Γιώργος Καμπερίδης, Γιάννη Καρακεχαγιάς, Muhammed Pasalic, Mark Dorris, Φώτης Λαμπρόπουλος.

Τέλος, την Τρίτη (1/10) πραγματοποιήθηκαν οι πληρωμές από την διοίκηση της ΚΑΕ στους παίκτες της ομάδας.

1 σχόλιο