Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς τρεις από τους έξι ξένους ο Πανιώνιος με Κολοσσό!

Χωρίς τρεις από τους έξι ξένους του ρόστερ του ο Ιστορικός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Συκγκεκριμέμα ο Αντονι Λι στην προθέρμαναση πρ...

Χωρίς τρεις από τους έξι ξένους του ρόστερ του ο Ιστορικός κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Συκγκεκριμέμα ο Αντονι Λι στην προθέρμαναση πριν την έναρξη του αγώνα ένιωσε εκ νέου έντονες ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που αντιμετώπιζε και τις προηγούμενες ημέρες και έτσι τέθηκε νοκ άουτ.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορούν να αγωνιστούν και οι Λι, Λιούις. Οι δύο νεαροί Αμερικανοί, οι οποίοι έρχονται από τα κολέγια της χώρας τους, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς τα LOC  (Letter of clarence) των δυο παικτών δεν έφτασαν στην ομοσπονδία μέσα στο χρονικό όριο που έπρεπε.

Από την κυανέρυθρη ΚΑΕ τονίζουν πως έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με τον ιδιο τρόπο όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως υπήρξε καθυστέρηση στα χαρτιά των συγκεκριμένων αθλητών που είναι rookies και έτσι δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους έτσι ώστε να ειναι σε θεση να αγωνιστούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

O coach Λίβανος λοιπόν έχει στην διάθεση τους στη Ρόδο μόνο τους Ντόρις, Μάρτιν και Πάσαλιτς από τους ξένους, όπως κανονικά αγωνίζεται και ο Λαμπρόπουλος, του οποίου επίσης το LOC ήρθε εγκαίρως.

Δύσκολη αποστολή όπως καταλαβαίνουμε για τον Πανιώνιο στο ματς με τον Κολοσσό, με τις επιλογές στο ρόστερ να είναι πολύ λίγες, ειδικά στην γραμμή των ψηλών...

Δεν υπάρχουν σχόλια