Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαξίμοβιτς, γκολ και νίκη! (videos)

Ο Μαξίμοβιτς αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2019 από τον Πανιώνιο και είναι ο παίκτης, ο οποίος όποτε σκοράρει ο Π...

Ο Μαξίμοβιτς αποκτήθηκε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2019 από τον Πανιώνιο και είναι ο παίκτης, ο οποίος όποτε σκοράρει ο Πανιώνιος απλά δεν χάνει.

Από τότε που αποκτήθηκε έχει καταφέρει ν’ αγωνιστεί 11 φορές με τη φανέλα της ομάδας και έχει σκοράρει τρία τέρματα τα οποία έδωσαν 9 βαθμούς. Στην ουσία ο Νόβιτσα από τότε που έχει έρθει στον ιστορικό έχει δώσει με τα γκολ του τρεις πολύ σημαντικές νίκες στον Πανιώνιο με 1-0, με την τελευταία να είναι η προχθεσινή, η οποία ήταν και η πρώτη του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα panionianea.gr θυμούνται τα σημαντικά παιχνίδια και τα γκολ του Νόβιτσα με τον Πανιώνιο. Η Ευχή μας είναι ο Μαξίμοβιτς να συνεχίσει να σκοράρει και ο Πανιώνιος να συνεχίσει να παίρνει τα τρίποντα το ένα μετά το άλλο, ώστε να έρθει γρήγορα η παραμονή του Ιστορικού στη Super League 1.

17 Μαρτίου 2019
Πανιώνιος-Ξάνθη 1-0
Στις 17 Μαρτίου 2019 ο Πανιώνιος υποδέχθηκε την Ξάνθη για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η νίκη ήταν μονόδρομος τότε για την ομάδα, η οποία προερχόταν από βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από τον Παναιτωλικό. Εκείνη την ημέρα ο Ιστορικός ήθελε το τρίποντο για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την παραμονή του. Λυτρωτής σε εκείνο τον αγώνα ήταν ο Μαξίμοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο 75’ με μακρινό σουτ χαρίζοντας μία σημαντική νίκη στον Πανιώνιο.



6 Απριλίου 2019
Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0
Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ο Πανιώνιος για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος που μας πέρασε υποδέχεται την ΑΕΛ και θέλει το… τρίποντο για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ιστορικός έφτασε στη πολύτιμη νίκη με ποιον άλλον με τον λυτρωτή του Νόβιτσα Μαξίμοβιτς, ο οποίος στο 17’ με καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ χαρίζοντας στον Ιστορικό ένα σημαντικό τρίποντο.



15 Σεπτεμβρίου 2019
Πανιώνιος-ΑΕΛ 1-0
Φτάνουμε και στο προχθεσινό ματς του Ιστορικού με την ΑΕΛ, η νίκη ήταν κάτι παραπάνω από μονόδρομος μετά την τιμωρία του συλλόγου με –6 βαθμούς. Ο Πανιώνιος έπρεπε να νικήσει για να έχει ελπίδες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και τα κατάφερε χάρη στο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς. Στο 56’μετά από καταπληκτική συνεργασία που είχε με το συμπαίκτη του Καμαρά έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κρίστισον και χάρισε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο στον Ιστορικό. Έτσι ο Νόβιτσα Μαξίμοβιτς αποδεικνύεται ο άνθρωπος… τρίποντο για τον Πανιώνιο.



Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια