Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αριθμοί στο Κολοσσός-Πανιώνιος

Πρεμιέρα το Σάββατο (28/9) για τον μπασκετικό Πανιώνιο στην φετινή Bsket League όπου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου. Αναλ...

Πρεμιέρα το Σάββατο (28/9) για τον μπασκετικό Πανιώνιο στην φετινή Bsket League όπου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά οι αριθμοί της αναμέτρησης σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ: "Ενα ξεχωριστό παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (28/9, 15:45) στο πλαίσιο της πρεμιέρας της 28ης Basket League, αφού θα είναι το πρώτο που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Καλλιθέας της Ρόδου. Εκεί ο Κολοσσός H Hotels περιμένει τον Πανιώνιο Su Casa.

Η ιστορία αυτών των αγώνων άρχισε να γράφεται το 2005, στην πρώτη παρουσία της ομάδας της Ρόδου στην κατηγορία και μέχρι τώρα είναι ισορροπημένη. Ο Πανιώνιος Su Casa μετράει 14 νίκες έναντι 13 του Κολοσσού H Hotels, σε ένα ζευγάρι στο οποίο η έδρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο αφού 20 από τα συνολικά 27 παιχνίδια κρίθηκαν υπέρ των εκάστοτε γηπεδούχων.

Ειδικότερα στα 14 ματς που έγιναν στο νησί της Ρόδου, ο Κολοσσός H Hotels μετράει 10 νίκες έναντι τεσσάρων του Πανιώνιος Su Casa που στο αντίστοιχο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν, επιβίωσε μέσα από ένα παιχνίδι με παράταση. Επικράτησε με 109-106 έχοντας ως κορυφαίους τους Μπέρι (30π, 11ρ, 5ασ.) και Ντόρσεϊ (22π, 10ρ.). Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν Μπράουνινγκ (23π, 7ρ, 7ασ.) και Πίνκστον (17π, 13ρ, 4ασ.).

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

*Ο Άρης Λυκογιάννης επιστρέφει στον πάγκο των Ρόδιων και με το... καλημέρα, θα καταφέρει να σημειώσει ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας, που θα φτάσει τα 100 παιχνίδια κανονικής περιόδου.

*Πέντε ριμπάουντ μακριά από τα 300 στην ελληνική Basket League, είναι ο Τράβις Ντάνιελς που πέρασε την προηγούμενη διετία στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

*Ο Τάιρον Μπρέιζελτον απέχει πέντε εύστοχες βολές από τις 100 στην κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί με τρίτη διαφορετική ομάδα μετά τον Πανιώνιο και τον Ήφαιστο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA

*Ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς που επιστρέφει στην Basket League, μετά το πέρασμα του από την Καβάλα και τον Άρη, χρειάζεται τέσσερις πόντους για να φτάσει τους 900 στην κατηγορία.

*Μέσα στη λίστα των παικτών που επανακάμπτουν στην Basket League και ο Φώτος Λαμπρόπουλος, που απέχει 18 πόντους από τους 600."

Δεν υπάρχουν σχόλια