Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα με... κάτω τα χέρια στη Ρόδο για τον ελλιπή Πανιώνιο!

Με μια πολύ βαριά ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Basket League ο ελλιπής Πανιώνιος, που ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό με 89-61. ...

Με μια πολύ βαριά ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Basket League ο ελλιπής Πανιώνιος, που ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό με 89-61.

Ο Πανιώνιος με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, χωρίς το βασικό του "πεντάρι" (Λι), το βασικό του γκαρντ (ΜακΓκιλ) και τον Λιουις, είχε εξαρχής πολυ δύσκολο έργο κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο.

Ο coach Λίβανος λίγο πριν το τζάμπολ έμαθε οριστικά για τις σημαντικές απουσίες της ομάδας του και ουσιαστικά είδε τον Πανιώνιο να μένει "γυμνός" στις θέσεις των ψηλών, με τις επιλογές να είναι ελάχιστες.

Έτσι, λιγο-πολυ ήταν αναμενόμενο να δούμε μια ομάδα χωρίς λύσεις στο παρκέ και τον Κολοσσό να εκμεταλλεύεται όσο καλύτερα μπορούσε τις αδυναμίες και τις πολλές και κύριες απουσίες των κυανέρυθρων.

Ουσιαστικά από το πρώτο δεκάλεπτο είχε κριθεί ο νικητής του αγώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές λύσεις και από τον πάγκο, ενώ ο Πανιώνιος εκτός από τις απουσίες είχε και αρκετά μεγάλη αστοχία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Πανιώνιο να μην έχει και ανάσες αφού έπαιζαν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες λόγω των απουσιών, η ψαλίδα του σκορ άνοιξε πολύ και ο Κολοσσός πήρε εύκολα τη νίκη.

Για τον Ιστορικό διασώθηκε ο αρχηγός Βεργίνης με 17 πόντους, ο Μάρτιν με 14 και οι Λαμπρόπουλος, Πάσαλτις με 13, ενώ ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία του νεαρού Καμαριανού.

Δεκάλεπτα: 20-9, 42-27, 70-48, 89-61

Πανιώνιος(Λίβανος): Βεργίνης 17(4), Pasalic 13(3), Καμαριανός, Λαμπρόπουλος 13, Martin 14(4), Τζουγκαράκης 2, Καμπερίδης 2, Μαραγκίδης, Dorris

Διαιτητές: Μάνος, Διαμαντής, Ανδρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια