Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για Κ19 και Κ17

Ήττα με ανατροπή για την Κ19 του Πανιωνίου, εντός έδρας από την ΑΕΛ με 1-2. Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη πήραν το προβάδισμα σ...

Ήττα με ανατροπή για την Κ19 του Πανιωνίου, εντός έδρας από την ΑΕΛ με 1-2.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 20' με τον Μούντριχα, όμως οι φιλιξενούμενοι  ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση στο 68′ και το 85′.

Σε ένα ματς στο οποίο ο αέρας δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Τζίνας, Τριάντης, Μπάκος (75′ Ζάχι), Σεμερτζάκης, Μίκο, Κουτσάκης (80′ Τσουρούλας), Πρέγκου, Στατίρης, Γρίβας, Μούντριχας, Μπιλικαΐδης (55′ Ρέτσος).

Ήττα και για την Κ17

Δεν κατάφερε να χαρεί ούτε η Κ17 του Πανιωνίου, που ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 22′ ο Παπαθεοδωρίδης ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ, ενώ το 0-2 έγινε στο 85′ με τον Κωστέα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πανιώνιος μείωσε σε 1-2 με τον Ζαμάνη στο 87′ και στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων, Σταρένιος, καθώς έπιασε την μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Σταρένιος, Χριστοφιλόπουλος, Ζούλιας, Μπαρμπής, Ταρσαναλής, Ρόι, Αργυρίου, Χαϊκάλης, Μητρόπουλος, Λαζάρου, Ζαμάνης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αρβανίτης, Τσιουρής, Γκίκας, Αυγερινός, Κοντομάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια