Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέληση και πάθος στο πρώτο φιλικό

Ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο ΔΑΚ Καρπενησίου στο πρώτο του φιλικό που έδωσε για τη προετοιμασία το...

Ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο ΔΑΚ Καρπενησίου στο πρώτο του φιλικό που έδωσε για τη προετοιμασία του.

Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, οι οποίοι έβγαλαν θέληση πάθος και δύναμη.

Ο έμπειρος τεχνικός δοκίμασε όλους τους παίκτες του και έβγαλε πολλά συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Άπαντες στους «κυανέρυθρους» είναι αισιόδοξοι ότι ο σύλλογος θα είναι αγωνιστικά πανέτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος (24/8).

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και προηγήθηκε στο 8’, όταν ο Σαραμαντας με σέντρα βρήκε τον Δούμτσιο, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Κρίστινσον ανοίγοντας το σκορ για τον «ιστορικό».

Οι Θεσσαλοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 72’ με σουτ του Στάνκοβιτς. Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου είναι προγραμματισμένη τη Τρίτη το απόγευμα και πάλι στο Καρπενήσι απέναντι στο Βόλο (θα τον αντιμετωπίσουμε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη).

Τραυματίστηκε ο Τσιλούλης

Ο Πανιώνιος στο πρώτο του φιλικό που έδωσε στο Καρπενήσι τη Παρασκευή το απόγευμα είχε και μία άτυχη στιγμή. Ο νεαρός εξτρέμ του συλλόγου Σωτήρης Τσιλούλης στο 39’ της αναμέτρησης ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Παπανικολάου. Άπαντες στο «κυανέρυθρο» τιμ ελπίζουν ο Τσιλούλης να είναι μία χαρά και να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό η κατάσταση του.

Στο ΔΑΚ Καρπενησίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΛ βρέθηκε ο τεχνικός της Λαμίας Μάκης Χάβος. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται και αυτή στη πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας για να προετοιμαστεί. Αξίζει να τονίσουμε ότι το Σεπτέμβριο ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπου θ’ αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα για τη 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Κούρντι, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Αρτσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Μπαξεβάνος, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά, Μανιάτης, Λιντεράκης, Παπανικολάου.

ΑΕΛ (Γκόρνταν Πέτριτς): Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Σικάφκα, Χαλάτσης, Νούσιος, Μιλοσάβλιεβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ρίστιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Φιλίποβιτς, Πινακάς.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια