Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πράσινο φως» για Στοΐλα

Πέρασε τα... τεστ ο Χρήστος Στοΐλας. Ένας από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πανιώνιο ήταν ο Χρήστος Στοΐ...

Πέρασε τα... τεστ ο Χρήστος Στοΐλας.

Ένας από τους παίκτες που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Πανιώνιο ήταν ο Χρήστος Στοΐλας.

Ο 23χρονος επιθετικός πήρε μέρος σε προπονήσεις, αλλά και στο φιλικό ματς της ομάδας με τον Απόλλωνα Λάρισας και άφησε ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ιστορικού.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, ξεχώρισε την περίπτωση του, έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.

Έτσι, η διοίκηση των κυανέρυθρων αναμένεται άμεσα να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις-επαφές, ώστε να ο Στοΐλας να γίνει... κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι ο εν λόγω παίκτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην γερμανική Κίκερς Όφενμπαχ (τέταρτη κατηγορία), ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Φρανκφούρτης.

Είναι 23 ετών και όπως έδειξε στο φιλικό της Νέας Σμύρνης με τον Απόλλωνα Λάρισας -όπου αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ και ως φορ- διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, παρά το ύψος του (1.89μ.). Μάλιστα, στο εν λόγω φιλικό έδειξε πως έχει καλές κινήσεις και εντός αντίπαλης περιοχής, έχοντας δύο δοκάρια σε πολύ καλά σουτ που επιχείρησε.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια