Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κινητικότητα στον Πανιώνιο για νέους ποδοσφαιριστές

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες ότι στον Πανιώνιο κινούνται εντατικά με σκοπό να βρεθούν ταλαντούχοι νέοι π...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες ότι στον Πανιώνιο κινούνται εντατικά με σκοπό να βρεθούν ταλαντούχοι νέοι ποδοσφαιριστές και να γίνουν οι συζητήσεις, ώστε να ενταχθούν στον Ιστορικό.

Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος πράττει σωστά τόσο διότι προσπαθεί έγκαιρα να κλείσει το ρόστερ του όσο και διότι προσπαθεί να το πράξει διερευνώντας να φέρει νέα πλην όμως ταλαντούχα παιδιά. Άλλωστε με βάση τη μη αδειοδότησή του, που θα επιφέρει περιορισμό μεταγραφών, δεν μπορεί να κινηθεί διαφορετικά. Όμως ισχυρίζομαι ότι, ακόμη και στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν είχε τους περιοριστικούς όρους λόγω της μη αδειοδότησής του, με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να κινηθεί. Τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφών.

Επιπλέον κατά την άποψή μου κάθε νέος ποδοσφαιριστής από 18 μέχρι και 23 ετών θα έπρεπε από μόνος του να επιδιώκει να περάσει από τον Πανιώνιο διότι έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι είναι ο κατεξοχήν σύλλογος ο οποίος βελτιώνει τους νέους και τους δίνει ευκαιρίες να εξελιχθούν αν φυσικά και οι ίδιοι εργαστούν και αξίζουν να προχωρήσουν. Και κάθε φορά από τον Πανιώνιο βγαίνουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι στη συνέχεια κάνουν καριέρα στο εσωτερικό, στο εξωτερικό αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας μας. Βέβαια ο Πανιώνιος έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό. Αυτό της επανεκκίνησης της καριέρας ικανών ποδοσφαιριστών που για διαφόρους λόγους π.χ. τραυματισμούς η καριέρα τους είχε πάρει την κατιούσα.

Τέλος ακούγονται διάφορα και θ' ακουστούν περισσότερα για ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, που ενδιαφέρουν άλλους συλλόγους. Δύο θα πρέπει να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, που πρέπει να διέπουν αυτές τις περιπτώσεις. Το ένα είναι ότι από κάθε ποδοσφαιριστή που φεύγει με μεταγραφή ο Πανιώνιος πρέπει ν' αποκομίζει το μέγιστο δυνατό όφελος και δεύτερον η θέση που αφήνει, ιδίως αν ήταν από τους βασικούς της ομάδας, ν' αναπληρώνεται και μάλιστα με το παραπάνω. Σήμερα οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών είναι αναπόφευκτες, ακόμη και για εκείνους που αποτελούν σημαίες των συλλόγων και συμβαίνουν παγκοσμίως. Σημασία έχει να ισχυροποιείται και να προοδεύει ο σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια