Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Ακαδημία Μπάσκετ μαθητές και μαθήτριες (photos)

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, ήταν προσκεκλημένοι οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού σχο...

Στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου, ήταν προσκεκλημένοι οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου, μαζί με τους δασκάλους τους από τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Χουρδάκη» που λειτουργούν από το 1966 στον τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα παιδιά υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Νίκος Λινάρδος, ο οποίος, συγκυριακά, είναι απόφοιτος των συγκεκριμένων εκπαιδευτηρίων. Σε διάστημα δυο ωρών, οι μαθητές και οι μαθήτριες άκουσαν από τον Νίκο Λινάρδο για τις αξίες του αθλητισμού, τον ρόλο της άθλησης στην διαπαιδαγώγηση κάθε παιδιού και ιδιαίτερα για τα οφέλη της ενασχόλησης με το μπάσκετ που εξελίσσεται διαχρονικά.

Τα παιδιά έκαναν πληθώρα ερωτήσεων στον Νίκο Λινάρδο για την προσωπική ενασχόληση του με το μπάσκετ, ως παίκτης και ως προπονητής, ενώ έπαιξαν μπάσκετ, υπό τις οδηγίες του. Ο τεχνικός διευθυντής τόνισε την μακρόχρονη προσφορά της ακαδημίας μπάσκετ του Πανιωνίου στην νεολαία της Νέας Σμύρνης, την ανάδειξη δεκάδων παικτών που άρχισαν την καριέρα τους απ' αυτή την αφετηρία και παρότρυνε όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν να ασχοληθούν με το άθλημα, προσδοκώντας στην ενδυνάμωση του ταλέντου που ενδεχομένως να έχουν.

Κοντά στα παιδιά των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Χουρδάκη» βρέθηκαν οι παίκτες της πρωταθλήτριας ομάδας Παίδων στην ΕΣΚΑΝΑ και ο προπονητής τους, Κώστας Μελέτης που έχουν αρχίσει την προετοιμασία για την συμμετοχή στη τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και την διεκδίκηση του τίτλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια