Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης στα panionianea.gr: «Ευχαριστώ τον κόσμο, είναι τιμή μου...»

Την πρωτιά στην ψηφοφορία του panionianea.gr πήρε ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος αναδείχθηκε ως MVP της φετινής σεζόν του ποδοσφαιρικού Π...

Την πρωτιά στην ψηφοφορία του panionianea.gr πήρε ο Σωτήρης Τσιλούλης, ο οποίος αναδείχθηκε ως MVP της φετινής σεζόν του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, μετά την ψήφο των κυανέρυθρων φιλάθλων, πήρε τον άτυπο τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Ιστορικού και μιλώντας στα panionianea.gr, ευχαρίστησε τον κόσμο του συλλόγου, τονίζοντας πως αυτή η διάκριση αποτελεί τιμή για εκείνον:

"Καταρχήν ευχαριστώ παρά πολύ και είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναδεικνύομαι MVP της χρονιάς από τον κόσμο  της ομάδας που μας στηρίζει και είναι δίπλα μας. Ευχαριστώ παρά πολύ τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για την στήριξη και την ευκαιρία που μου έδωσαν. Όλοι μαζί είμαστε ο πραγματικός MVP του Πανιωνίου!"

Επίσης, ο Τσιλούλης εξέφρασε την χαρά του που αγωνίστηκε και κατάφερε να βοηθήσει τον Πανιώνιο, ενώ συμπλήρωσε πως θα δίνει το 100% για την ομάδα σε κάθε αγώνα:

"Όπως έχω πει ξανά είναι μεγάλη τιμή για μένα να φοράω τη ιστορική αυτή φανέλα του Πανιωνίου. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να αγωνίζομαι και να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να είμαι υγιής και να μπορώ να δίνω το 100% του εαυτού μου για την ομάδα σε κάθε αγώνα".

Τέλος, αναφέρθηκε και στη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας σχετικά:"Την περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρόνια λόγω του μείον 6, αλλά κάθε χρόνια που ξεκινάει είναι δύσκολη με καινούργιες προκλήσεις. Θα τα δώσουμε όλα ξανά, με πολύ δουλειά και υγεία πάνω από όλα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια