Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον Πανιώνιο η... κούπα!

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 1ου Compact Goals Cup Μίνι Κορασίδων καθώς επικράτησε με 4-2 του Νηρέα Χαλανδρίου στο τελικό του τουρνουά ...

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 1ου Compact Goals Cup Μίνι Κορασίδων καθώς επικράτησε με 4-2 του Νηρέα Χαλανδρίου στο τελικό του τουρνουά που έλαβε χώρα στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντώνης Δημητρόπουλος» από τις 17 έως 19 Μαΐου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή των καλύτερων ομάδων του χώρου, ενώ είχε πολλές εκπλήξεις. Ένα τουρνουά που ήταν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, την υποστήριξη της poolsport αλλά και χορηγό επικοινωνίας το waterpolonews.gr. Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης καθώς έκαμψε με 4-2 την αντίσταση του Ολυμπιακού σε αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα τη πέμπτη θέση πήρε ο ΓΣ Περιστερίου καθώς επικράτησε με 7-4 του Αρίωνα Γλυφάδας, ενώ την έβδομη θέση ο ΑΝΟ Γλυφάδας επικρατώντας με 7-3 του ΓΣ Ηλιούπολης.

Στο ενδιάμεσο του μικρού και μεγάλου τελικού διεξήχθη το «Make Place For One More Woman – All Star Game». Το Make Place For One More Woman είναι μια πρωτοβουλία της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη και Ασημένιας Ολυμπιονίκης της Αθήνας του 2004. Στον συγκεκριμένο αγώνα επιλέχθηκαν τρία κορίτσια από κάθε ομάδα (σύνολο 24) και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν τέσσερα τρίλεπτα. Τον αγώνα κόουτσαραν οι προπονητές των οκτώ ομάδων (από ένα τρίλεπτο ο καθένας). Μάλιστα στο τελευταίο τρίλεπτο αγωνίστηκαν δέκα αθλήτριες από κάθε ομάδα!

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς το «παρών» έδωσαν αστέρες του ελληνικού και παγκοσμίου πόλο, οι οποίοι βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές.

Ο λόγος για τις προπονήτριες που βραβεύτηκαν πέραν των Μοβσεσιάν και Σωτηροπούλου, είναι οι: Ελληνάκη, Οικονομοπούλου, Μωραΐτη και Ρουμπέση. Επίσης Αργυρές Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, η Έλενα Τζίλι, η Ευτυχία Καραγιάννη και Εύη Μωραϊτίδου. Επιπλέον οι Κυριάκος Γιαννόπουλος, Τάσος Παπαναστασίου και Δημήτρης Σελετόπουλος. Παράλληλα στο κολυμβητήριο βρέθηκε η αρχηγός της Εθνικής ομάδας και Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΥ, Αλεξάνδρα Ασημάκη που έκανε τις βραβεύσεις στις μικρές αθλήτριες.

Η αυλαία του τουρνουά έπεσε με το φιλικό της Εθνικής Νεανίδων με την Εθνική ομάδα Γυναικών της Ταϊλάνδης όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 17-11.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά ήταν η Παπαδοπούλου Μ. του Πανιωνίου, πρώτη σκόρερ η Κοβάσεβιτς Ν του ΓΣ Περιστερίου και καλύτερη τερματοφύλακας η Μάντζαρη του Νηρέα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελικής κατάταξης:

Μεγάλος Τελικός

Νηρέας Χαλανδρίου – Πανιώνιος 2-4

Μικρός Τελικός

Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-4

Θέσεις 5-6

Αρίων Γλυφάδας – ΓΣ Περιστερίου 4-7

Θέσεις 7-8

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Ηλιούπολης 7-3

Τελική Κατάταξη

Πανιώνιος
Νηρέας Χαλανδρίου
ΝΟ Βουλιαγμένης
Ολυμπιακός
ΓΣ Περιστερίου
Αρίων Γλυφάδας
ΑΝΟ Γλυφάδας
ΓΣ Ηλιούπολης

Πηγή: waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια