Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η τοποθέτηση και η ένσταση του Χριστοδουλόπουλου στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθετηση ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ (6/5). "Κα...

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθετηση ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Πανιώνιος, Γιώργου Χριστοδουλόπουλου στην συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ (6/5).

"Κατ'αρχας χρονια πολλα σε ολους.
Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω σε αυτο το τραπεζι τον κο Γιαννακοπουλο, τους Αγγελοπουλους κ τον Αγγελοπουλο της αεκ πυ δειχνει την σοβαροτητα της σημερινης συνεδριασης.

Θα ηθελα να συμφωνησω αρχικα με τον κο Καρατζα και τον κο Ζομπανακη. Νομιζω οι αποψεις μας συμφωνουν κυριως επειδη οι ομαδες μας ειχαν παρομοιο μπατζετ και στοχους κατα την φετινη χρονια. Σιγουρα θα πρεπει να γινουν κινησεις ωστε να γινει πιο ανταγωνιστικο το πρωταθλημα. Περα απο το θεμα της διαιτησιας ειναι καλο να γινεται συζητηση σχετικα με κεντρικη διαχειριση των τηλεοπτικων δικαιωματων, να βρεθουν περισσοτεροι κεντρικοι χορηγοι απο τον ΕΣΑΚΕ κλπ. Συμφωνω επισης με τον κο Αγγελοπουλο της ΑΕΚ οτι θα πρεπει να δινονται βασει τελικης καταταξης ολα τα εισητηρια ευρωπαικων διοργανωσεων, συμπεριλαμβανομενης και της Ευρωλιγκα. Ακουσα και τις τοποθετησεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού επ'αυτου και εχω μια ενσταση, την οποια θα αναλυσω στο τελος.

Ολα αυτα τα θεματα μπορουν να συζητηθουν μετα απο τη ληξη του πρωταθληματος και νομιζω πως εχουμε σπαταλησει σχεδον δυο ωρες σημερα. Μαζευτηκαμε εδω, για να συζητησουμε για την διαιτησια. Καταννοουμε ολοι, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο, τα προβληματα που δημιουργει η σημερινη κατασταση ή για να το θεσω καλυτερα, αυτα που θα μπορουσε να λυσει, ωστε να ανεβασει και το επιπεδο του πρωταθληματος μας, μια πιο επαγγελματικη διαιτησια και προτεινω να αφοσιωθουμε σε αυτο. Υπαρχουν ορισμενες προτασεις που κατα βαση συμφωνουν, πρεπει να βρεθει μια κοινη συνισταμενη, να συμφωνηθει εστω ενα πλαισιο το οποιο θα βελτιωθει στις επομενες 1-2 συνεδριασεις ωστε να κατατεθει και να απαιτησουμε ορισμενες αλλαγες ανεξαρτητα του τι θα κανει αυριο ο Πανιωνιος, ο Ολυμπιακος, ο Παναθηναικος και η ΑΕΚ. Κανενας μας νομιζω δεν θελει να ξεκινησει του χρονου ενα πρωταθλημα χωρις τον Ολυμπιακο. Πιστευω ουτε οι ιδιοι οι ανθρωποι του Ολυμπιακου.

Η μοναδικη μου ενσταση, οπως ανεφερα προηγουμενως, εχει να κανει με την τοποθετηση του Ολυμπιακου. Και ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναϊκός ανεφεραν οτι υπαρχει κλειστο συμβολαιο με την ευρωλιγκα βασει κανονισμων της ευρωλιγκα και δεν μπορουν να το αλλαξουν. Οταν ο Ολυμπιακος ζηταει απο ολους εμας να απαιτησουμε να αλλαξουμε τους νομους σχετικα με την ΚΕΔ και την διαιτησια γενικοτερα, δε μπορω να δεχτω οτι δεν μπορει να απαιτησει ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος απο την Ευρωλιγκα να μην παιρνουν κλειστο συμβολαιο, αλλα να δινονται οι θεσεις αναλογως της βαθμολογικης καταταξης", ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια