Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Χολαργό την Τρίτη ...

Με νίκη θέλει να ολοκληρώσει ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Χολαργό την Τρίτη (7/5, 18:30), στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται στη 10η θέση με 33 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Άρη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα επιδιώξουν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφήνοντας πίσω το κακό μάτς στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, ώστε να μείνουν θετικές εντυπώσεις από την προσπάθεια της ομάδας.

Στη διάθεση του Βασίλη Φραγκιά βρίσκονται ο Μπέρι και ο Χάρις, ενώ αντίθετα αμφίβολοι είναι οι Ντόρσει, Όστιν και Μακ Κι. Επίσης ο Βασίλης Φραγκιάς δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Χάμιλτον.

Ο Πανιώνιος μετά από μία δύσκολη σεζόν κατάφερε να επιτύχει το στόχο του, ο οποίος ήταν η παραμονή στην κατηγορία και μία νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν σίγουρα θα είναι το ιδανικό κλείσιμο για τη χρονιά η οποία ολοκληρώνεται την Τρίτη με την αναμέτρηση κόντρα στο Χολαργό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 7/5 στις 6:30 το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Σόφια Μπεφόν.

Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια