Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μασούρας: «Έδωσα το 100% για τον Πανιώνιο»

Για την εξάμηνη του παρουσία στον Πανιώνιο, την άμεση επίτευξη του στόχου της παραμονής και την παρουσία του ίδιο μίλησε ο Γιάννης Μασούρ...

Για την εξάμηνη του παρουσία στον Πανιώνιο, την άμεση επίτευξη του στόχου της παραμονής και την παρουσία του ίδιο μίλησε ο Γιάννης Μασούρας.

"Το εξάμηνο στον Πανιώνιο, τα παιδιά, οι προπονητές, ο πρόεδρος και ο κόσμος με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με βοήθησαν να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Δεν θέλω να κρίνω εγώ πως πήγα, θα το κρίνουν άλλοι αυτό. Εγώ μπορώ να πω ότι έδινα πάντα το 100% για την ομάδα", τόνισε αρχικά στο novasports και συνέχισε:

"Όταν πήγα στον Πανιώνιο δεν ήμασταν σε καλή θέση και θέσαμε ως στόχο τη σωτηρία. Το πετύχαμε ουσιαστικά τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά δεν σταματήσαμε να δίνουμε το 100%. Ακόμα και στο ματς στην Τρίπολη που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα δώσαμε τα πάντα."

Όσον αφορά την θέση που προτιμά να παίζει, αυτή του δεξιού μπακ ή χαφ, απάντησε:  "Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις. Προσωπικά μου αρέσει να παίζω εξτρέμ. Εκεί όμως που βγάζω περισσότερα πράγματα είναι ως δεξί μπακ. Ίσως γιατί έχω περισσότερο χώρο, οπότε μάλλον αυτή είναι η καλύτερη θέση για μένα. Αν πάντως ο προπονητής θέλει να παίξω εξτρέμ μπορώ και εκεί. Γενικά παίζω οπουδήποτε ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια