Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας... κατασπάραξε τον Παναθηναϊκό!

Ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος...

Ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Μάντζιου ήταν πολύ καλή, ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια από τον αντίπαλο της και απόλυτα δίκαια έφτασε στην πολύτιμη επικράτηση.

Οι κυανέρυθροι σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Σπιριντόνοβιτς και Σταυρόπουλο και με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 26 βαθμούς στην βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.

Να σημειωθεί πως οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιμετωπίσει με επιτυχία και τον τρομερό αέρα που είχε κατά του στο πρώτο ημίχρονο.

Στο τέλος του αγώνα παίκτες και κόσμος τραγουδούσαν συνθήματα για τον Ιστορικό!

Το παιχνίδι

Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα με το γνωστό σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Κότνικ κάτω από την εστία, τους Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλο και Κότσιτς στην άμυνα (από τα δεξιά προς τα αριστερά), τους Κόρμπο και Μανιάτη στα αμυντικά χαφ, τον Άρτσε ως επιτελικό μέσο, τους Μασούρα, Σπιριντόνοβιτς στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης.

Οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη τους επικίνδυνη επίθεση. Στο 10' ο Πανιώνιος βγήκε γρήγορα στην επίθεση, ο Κόρμπος έκανε ωραία κάθετη πάσα στο ανοιχτό γήπεδο, ο Ντουρμισάι με ωραία ενέργεια έκοψε την μπάλα στον Άρτσε, αυτός την έδωσε στον Σπιριντόνοβιτς μέσα και αριστερά της περιοχής, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ!

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ναι μεν πήρε λίγο την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να διασπάσει την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία του Πανιωνίου.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν υπέρ του και τον αέρα, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως σε κάθε ελεύθερο του Κότνικ με δυσκολία πέρναγε η μπάλα την περιοχή της ομάδας του. Επίσης, κάθε διώξιμο στον αέρα από τους αμυντικούς του Πανιωνίου έφερναν την μπάλα στην εστία του Κότνικ, πραγματικά φοβερές εικόνες!

Στο 28' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όμως το ωραίο πλασέ στη κίνηση του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Διούδης.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στην "επανάληψη" και σε τρία λεπτά είχε δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 50', φοβερή "ποδιά" του Ντουρμισάι στον Κουρμπέλη στην μεσαία γραμμή, έδωσε δεξιά στον Άρτσε, ο οποίος έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, με τον Διούδη να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει.

Στο 53', ο Ντουρμισάι έκανε το δυνατό σουτ με απευθείας εκτέλση φάουλ, έδιωξε δύσκολα ο Διούδης.

Η ομάδα του Μάντζιου πήρε αυτό που άξιζε στο 55'. Μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Σταυρόπουλο μέσα στην περιοχή, ο οποίος με κοντινό ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, ήταν ανώτερος συνολικά από τον αντίπαλο του και δίκαια έφτασε στην σημαντική επικράτηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (72' Τσιλούλης), Κόρμπος, Μανιάτης (79' Μπανανά), Άρτσε και Ντουρμισάι

ΠΑΟ: Διούδης, Κολοβέτσιος, Άλτμαν, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (61' Βέργος), Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μαυρομάτης, Κάτσε, Πούγγουρας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια