Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα μπλέξαμε...

Εκτός προγράμματος ήττα για τον Ιστορικό και τα πράγματα μπλέκονται. Ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη ηττήθηκε με 0-1 από τον τελευταίο Απόλλων...

Εκτός προγράμματος ήττα για τον Ιστορικό και τα πράγματα μπλέκονται. Ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη ηττήθηκε με 0-1 από τον τελευταίο Απόλλωνα.

Η ομάδα του Μάντζιου δεν ήταν καθόλου σοβαρη στον αγωνιστικό χώρο και αν εξαιρέσουμε κάποια λίγα κομμάτια της αναμέτρησης όπου έγινε πιο επιθετική , απογοήτευσε με την εμφάνιση της.

Όπως φάνηκε οι κυανέρυθροι είχαν μείνει στην μεγάλη νίκη Κυπέλλου επί του ΠΑΟΚ και δεν είχαν το μυαλό τους στο ματς με τον Απόλλωνα.

Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα υπήρξαν και αποδοκιμασίες από φιλάθλους για την ήττα, αλλά και για την κακή εικόνα.

Με αυτό το αναπάντεχο αποτέλεσμα ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς για να νιώσει ασφάλεια, παραμένοντας κοντά στην θέση που οδηγούν στο μπαραζ παραμονής...

Το παιχνίδι

Στο πρώτο μισό του αγώνα ο Απόλλωνας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα και μία καλή στιγμή, όταν ο Κότνικ έδιωξε δύσκολα το σουτ του Βάρκα.

Οι κυανέρυθροι από την μεριά τους είχαν δύο πολύ σημαντικές φάσεις. Αρχικά στο 9' το πλασέ του Καμαρά μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ, ενώ η τεράστια ευκαιρία ήρθε στο 22'. Ο Ντουρμισάι έκανε φοβερή προσπάθεια, που άδειασε τον Κύργια και γύρισε στον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα αλλά ο Βαφέας πετάχτηκε από το... πουθενά έδιωξε πάνω στην γραμμή!

Στα τελευταία 15 λεπτά του ημιχρόνου ο Πανιώνιος πίεσε, όμως δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Μάντζιος προχώρησε σε δύο αλλαγές. Μανθάτης και Τσιλούλης πήραν τις θέσεις των Καμαρά και Αλί.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν επιθετικά στα πρώτα λεπτά, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τον διάδρομο προς την εστία του Χουάντερσον.

Αντίθετα, ο Απόλλωνας όσο περνούσαν τα λεπτά κέρδιζε μέτρα και στο 73' κατάφεραν αν σκοράρουν. Ο Βαφέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στα επόμενα λεπτα οι κυανέρυθροι πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια, παρά τις καλές στιγμές των Ντουρμισάι και Σταυρόπουλου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (53' λ.τρ. Μαξίμοβιτς), Κούρντι, Κόρμπος, Καμαρά (46' Τσιλούλης), Σπιριντόνοβιτς, Αλί (46' Μανθάτης), Ντουρμισάι.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κοντοές, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα, Ντούρσο, Ρώσση, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε, Βάρκας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια