Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκανε το χρέος του και τώρα... Αστέρας!

Ο Πανιώνιος -έστω και με τα "δεύτερα"- έκανε το χρέος του κόντρα στον Ηρόδοτο, πήρε τη νίκη και με το απόλυτο σε τρεις αγώνες,...

Ο Πανιώνιος -έστω και με τα "δεύτερα"- έκανε το χρέος του κόντρα στον Ηρόδοτο, πήρε τη νίκη και με το απόλυτο σε τρεις αγώνες, κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά την πρόκριση για την φάση των "16" του Κυπέλλου.

Πλέον άπαντες στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν πως στην κλήρωση της Παρασκευής ο Ιστορικός θα τύχει έναν αντίπαλο που θα είναι στα μέτρα του, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται στον θεσμό, που ομολογουμένως πάντα κοιτάει να φτάνει ψηλά.

Πάντως, ήδη ο αγώνας της Κρήτης αποτελεί παρελθόν για τους κυανέρυθρους, καθώς το Σάββατο έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την Σούπερ Λίγκα, κόντρα στον πολύ ανεβασμένο Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα στα τελευταία τρία ματς του πρωταθλήματος έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, κάτι που σημαίνει πως η νίκη στον ερχόμενο αγώνα με τους Αρκάδες αποτελεί μονόδρομο!

Άλλωστε είναι και το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και άπαντες στη Νέα Σμύρνη γνωρίζουν καλά πως το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών του δευτέρου γύρου είναι... βουνό, καθώς η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τους ΟΦΗ (εκτός έδρας), ΠΑΟΚ (εκτός έδρας), ΑΕΚ (εντός έδρας) και Ολυμπιακό (εκτός έδρας).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια