Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέτυχε το απόλυτο ο Ιστορικός!

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρόδοτο και έτσι προκρίθηκε με το απόλυτο (τρία στα τρία στον όμιλο) στην επό...

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ιστορικός στο εκτός έδρας ματς με τον Ηρόδοτο και έτσι προκρίθηκε με το απόλυτο (τρία στα τρία στον όμιλο) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ο Άκης Μάντζιος λογικά αποφάσισε να δώσει ανάσες ξεκούρασης στους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Έτσι, αγωνίστηκαν παιδιά που είτε είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στην σεζόν, είτε δεν είχαν αγωνιστεί καθόλου στα προηγούμενα παιχνίδια.

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν έστω και με τα... δεύτερα να φτάσουν στη νίκη, σε έναν αγωνιστικό χώρο που ήταν επιεικώς ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Το σκορ για τον Ιστορικό άνοιξε ο Τσιλούλης με πλασέ στο 37' ύστερα από ωραία ασιστ του Μακρύλλου, ενώ στο 77' ο Ντουρμισάι -που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι- εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Τσιλούλης και έκανε το 0-2.

Στο 82' οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Δαμιανάκη μείωσαν σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε του αγώνα ο Τσιλούλης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον νεαρό Σουσώνη να πραγματοποιεί το επαγγελματικό ντεμπούτο του.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Πανιώνιος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (με Λάρισα, Απόλλων Πόντου και Ηρόδοτο).

Ηρόδοτος: Κασμερίδης (58' Τσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο, Αμαραντίδης

Πανιώνιος: Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64' Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72' Νουρμισάι), Τσιλούλης (90' λ.τρ. Σουσώνης), Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ

Δεν υπάρχουν σχόλια