Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε!

Από το βράδυ του Σαββάτου (15/09) βλέπω στα social media πολύ από φίλους του Πανιωνίου μία ισοπέδωση για όλα και για όλους.. Το κλασικό δ...

Από το βράδυ του Σαββάτου (15/09) βλέπω στα social media πολύ από φίλους του Πανιωνίου μία ισοπέδωση για όλα και για όλους.. Το κλασικό δηλαδή που γίνεται μετά από κάθε ήττα (και όχι μόνο) της ομάδας.

Σίγουρα η ήττα και πολύ περισσότερο η εμφάνιση με την ΑΕΚ μας προβλημάτισε και μας στεναχώρησε όλους. Άλλο όμως κάνω κριτική στο παιχνίδι, στις επιλογές του προπονητή (που πολλές ήταν λάθος) και στην απόδοση των παικτών και άλλο φτάνω στο απέναντι άκρο, ισοπεδώνοντας τους πάντες και τα πάντα.

Είναι μέσα Σεπτέμβρη, καμία ομάδα δεν έπεσε και καμία ομάδα δεν πήρε πρωτάθλημα από τόσο νωρίς. Υπάρχει χρόνος να καταλάβουν όλοι τα λάθη που έχουν γίνει έως τώρα, να διορθωθούν τα κακώς γραμμένα αγωνιστικά κείμενα και να βελτιωθεί η ομάδα στη συνέχεια.

Επίσης, καλό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι με το να "κράζουμε" συνεχώς, γιατί κακά τα ψέμματα δεν άρχιζαν να κράζουν μερικοί τώρα μετά την ήττα το έχουν κάνει... σπορ το κράξιμο, δεν προσφέρουμε τίποτα στην ομάδα. Ισα-ίσα της κάνουμε μεγάλο κακό.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι, Πανιώνιος είμαστε και συνεχίζουμε.

Δίπλα στην ομάδα τώρα περισσότερο από ποτέ. Στις χαρές είναι εύκολο να είμαστε κοντά, αυτό γίνεται παντού. Το θέμα και η μαγκιά είναι να είμαστε δίπλα και όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Εκεί δείχνεις την λεγόμενη Πανιώνια διαφορετικότητα σου!

ΥΓ: Δεν θα μπω σε αγωνιστική κριτική για το ματς με την ΑΕΚ. Έχουν γραφτεί αρκετά εδώ στα panionianea.gr και με τα περισσότερα συμφωνώ. Θα σταθώ όμως στις δηλώσεις του Κόρμπου μετά το ματς, ο οποίος με τα λεγόμενα του απέδειξε πως πρέπει να είναι οι αρχηγοί. Εύγε captain!

Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια