Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η απάντηση - θέση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση δίνει την δική της απάντηση στα όσα ανέφεραν οι Ραικος και Κραββαρίτης στην επιστολή τους, μέσω της οποίας...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος με ανακοίνωση δίνει την δική της απάντηση στα όσα ανέφεραν οι Ραικος και Κραββαρίτης στην επιστολή τους, μέσω της οποίας γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  της ΚΑΕ:

«Σε απάντηση των επικοινωνιακών παιχνιδιών των κ. Ράϊκου, Κραββαρίτη, Σκαμάγκου, Χανιωτάκη και Χρυσοχόου που εκδήλωσαν ενδιαφέρον ανάληψης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, μετά την δήλωση αποχώρησης του μεγαλομετόχου κ. Σταύρου Αλευρογιάννη στις 7 Αυγούστου 2018, σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία ζητήθηκαν στις 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 10:31, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
O λογιστής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διέκοψε τις διακοπές του και ετοίμασε τα πρώτα στοιχεία ενημέρωσης. Όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, εκτός από καταστάσεις που βάσει νόμου, δεν είχαν ολοκληρωθεί, επειδή υπήρχε χρονικό περιθώριο, εδόθησαν σταδιακά. Σε συνάντηση στο Μέγαρο Ξυλά στις 20 και στις 21 Αυγούστου και ενώπιον του προπονητή κ. Θανάση Σκουρτόπουλου, παρεδόθησαν προς έλεγχο, εκτυπωμένα όλα τα οικονονμικά και νομικά στοιχεία της ΚΑΕ, ως ένδειξη διάθεσης για συνεργασία και οι δικηγόροι των αντίστοιχων πλευρών, συμφώνησαν στην υπογραφή προσυμφώνου, στο οποίο οτιδήποτε προέκυπτε ως οφειλή στην ΚΑΕ, μετά την τελική εκκαθάριση, θα καλυπτόταν πλήρως από την απελθούσα διοίκηση. Ο μόνος όρος του προσυμφώνου που δεν βρήκε σύμφωνη την δίοικηση Αλευρογιάννη, ήταν η υπογραφή συναλλαγματικής, απροσδιορίστου ποσού και ενώ υφίσταται η εγγυητική επιστολή των 62.000 ευρώ που έχει ανανεωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

Συνεπώς, δεν μπορούμε να επωμιστούμε ούτε την οικονομική ανεπάρκεια, ούτε την καχυποψία των υποτιθεμένων επενδυτών, οι οποίοι ενώ συμφωνούν στην αποδοχή δωρεάς των μετοχών, σε νέα συνάντηση τους με τον κ. Σκουρτόπουλο στις 23 Αυγούστου 2018, δηλώνουν αδυναμία κάλυψης του προϋπολογισμού και πλήρους ανατροπής του αγωνιστικού σχεδιασμού, κάνοντας λόγο για απλή διαχείριση των εξασφαλισμένων εσόδων από τον ΕΣΑΚΕ.

Τέλος, η δίοικηση Αλευρογιάννη έχει αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα από τις 7 Αυγούστου 2018, με δήλωση του μεγαλομέτοχου. Έχει δε διαθέσει τα απαιτούμενα χρήματα για την παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία και έχει ματώσει οικονομικά γι’ αυτή, ώστε να την παραδώσει και αγωνιστικά έτοιμη, ενόψει της επόμενης περιόδου.

Ο κ. Αλευρογιάννης δεν ζήτησε και δεν καταδέχεται «δωράκια” από ανύπαρκτους, όπως αναφέρθηκαν σε ανυπόγραφα ρεπορτάζ διαφόρων καλοθελητών. Η πορεία του στον έναν χρόνο ενασχόλησης του με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η ολοκληρωτική επένδυση του σ’αυτήν, χωρίς την παραμικρή βοήθεια, αποτελούν την πιο τρανή απάντηση στην “λάσπη” που εκτοξεύτηκε, ως όρο αποχώρησης του.

Αντιθέτως, έχει επωμιστεί, παρά την αποχώρηση του από τα κοινά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την ευθύνη συγκέντρωσης των δικαιολογητικών αδειοδότησης και τα έξοδα αυτής, καθώς και την προκαταβολή του προπονητικού επιτελείου. Τονίζουμε επίσης, ότι η άμεση μεταβίβαση του πακέτου μετοχών είναι καθ’ όλα νόμιμη.

KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια