Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκέψεις για «ενεργοποίηση» Φάνη!

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ, στον Πανιώνιο καλούνται να τρέξουν τα πράγματα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το δι...

Μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αλευρογιάννη από την ΚΑΕ, στον Πανιώνιο καλούνται να τρέξουν τα πράγματα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι, ενόψει και της νέας σεζόν.

Μία από τις σκέψεις των κυανέρυθρων είναι να «ενεργοποιήσουν» τον Φάνη Χριστοδούλου!

Ο αγαπημένος Φάνης όλων των Πανιώνιο εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, έχοντας εγκαταλείψει ουσιαστικά την Αθήνα και γενικότερα την... μπασκετική ζωή.

Στον Πανιώνιο, λοιπόν, σκέφτονται να τον φέρουν ξανά μπροστά, να γίνει "μαγνήτης" για τον κόσμο του Ιστορικού, αλλά και να φέρει ένα κλίμα συσπείρωσης στον σύλλογο! Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε καλά την αγάπη που του τρέφει ο κόσμος, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια θα ήθελε να τον δει ξανά στη Νέα Σμύρνη!

Πάντως, η «ενεργοποίηση» του Φάνη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς τα εμπόδια είναι αρκετά. Είπαμε και παραπάνω πως πλέον ο Φ. Χριστοδούλου δεν ζει στην Αθήνα, απέχει από τα μπασκετικά τεκταινόμενα και έως τώρα δεν είχε δείξει διάθεση να επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στο... μπασκετικό προσκήνιο!

Μήπως, ήρθε η ώρα να δούμε ξανά τον τεράστιο Φάνη στον Ιστορικό; Δύσκολο το "σενάριο", αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Ίδωμεν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια