Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Ισραέλσον ο Ιστορικός! (video)

Την περίπτωση απόκτησης του Έρικ Ισραέλσον φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι όπως φαίνεται έχουν βάλει στο... μάτι τον Σ...

Την περίπτωση απόκτησης του Έρικ Ισραέλσον φέρεται να εξετάζει ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι όπως φαίνεται έχουν βάλει στο... μάτι τον Σουηδό μέσο της Τσβόλε, από την οποία αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ιστορικό.

Ο Ισράελσον είναι 29 ετών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή κυρίως ως "οχτάρι", αλλά μπορεί να βοηθήσει και πίσω από τον επιθετικό. Από τον Δεκέμβριο 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017 έπαιξε με επιτυχία στην Χάμαρμπι,με την οποία σε 76 παιχνίδια πέτυχε 20 γκολ. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν με την Τσβόλε, στην οποία σε 17 παιχνίδια σημείωσε ένα γκολ.

Εφόσον προχωρήσει η μεταγραφή του Ισραέλσον, τότε ο Πανιώνιος θα ενισχύσει το ρόστερ του με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή και φυσικά ο Ανιγκό θα έχει στα χέρια του μία ακόμη πολύ καλή λύση για την μεσαία του γραμμή.




Δεν υπάρχουν σχόλια