Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ κοντά σε Πόιντερ!

Στον μπασκετικό Πανιώνιο συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μετά την ανακοίνωση των μεταγραφών των Αμερικανών Μπριτ και Σκιν ...

Στον μπασκετικό Πανιώνιο συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και μετά την ανακοίνωση των μεταγραφών των Αμερικανών Μπριτ και Σκιν βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Ο λόγος για τον 26χρονο -επίσης- Αμερικανό σμολ-φόργουορντ Ντομινίκ Πόιντερ, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Ουγγαρία και προορίζεται για την ενίσχυσή στη θέση «3».

Ο Πόιντερ έχει γεννηθεί στο Ντιτρόιτ, έχει αποφοιτήσει από το St. John's και έχει ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στη θυγατρική ομάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Byblos στον Λίβανο (18,8π., 7,7ρ. κατά μέσο όρο) και τελείωσε τη χρονιά στην Ουγγαρία και την Alba Fehérvár, όπου οποία μέτρησε 9,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα.

Η περίπτωση του αρέσει ιδιαίτερα στον Θανάση Σκουρτόπουλο και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η ΚΑΕ έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στον Αμερικανό και αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του!

Η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου:

"Προχωρά βήμα-βήμα ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος κ. Σταύρος Αλευρογιάννης προχωρούν στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναμένει την οριστικοποίηση της απόκτησης του Αμερικάνου φόργουορντ, Sir' Dominic Pointer, στον οποίο έχει αποσταλεί υπογεγραμμένο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

Δεν υπάρχουν σχόλια