Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι νέες εμφανίσεις του Ιστορικού!

Τις φανέλες που θα χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΠΑΕ Πανιώνιος. Και οι τρεις φανέλες είναι ιδιαί...

Τις φανέλες που θα χρησιμοποιήσει τη νέα σεζόν παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Και οι τρεις φανέλες είναι ιδιαίτερα όμορφες, με την κλασική ριγέ να είναι η πρώτη, η μαύρη με μπλε αποχρώσεις να είναι η τρίτη, ενώ αυτή που ξεχωρίζει είναι η λευκή με σαφείς ιστορικές αναδρομες. Μάλιστα, στο πλαϊνό μέρος υπάρχει το γεωγραφικό αποτύπωμα της Σμύρνης

Για ακόμη μία χρονιά τις εμφανίσεις έχει επιμεληθεί η ισπανική εταιρία ένδυσης Luanvi, με την οποία η ΠΑΕ επισημοποίησε την συνέχιση της συνεργασίας της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία «LUANVI». Ως αποκλειστικός χορηγός του αθλητικού υλικού, η εταιρεία «LUANVI» για ακόμα δύο χρόνια θα ντύνει όλες τις ομάδες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με τα ποιοτικά υλίκά της και τις ξεχωριστές γραμμές που διακρίνουν τα αθλητικά της ενδύματα.

Στις φετινές εμφανίσεις του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, για μια ακόμα φορά ξεχωρίζει η ριγωτή “κυανέρυθρη” η οποία αναμένεται και πάλι φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ως δεύτερη εμφάνιση έχει επιλεγεί η εντυπωσιακή λευκή με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, με σαφείς ιστορικές παραπομπές, σε ένα σχέδιο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.

Τέλος η τρίτη και ουδέτερη εμφάνιση είναι η μαύρη με μπλε ροαγιάλ και σιέλ λεπτομέρειες, η οποία και θα φορεθεί σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια